Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi detalii socante despre criminalul in serie din Cipru, acuzat ca ar fi ucis peste 30 de femei. Printre victime: doua romance

Antena3 Antena3,
Noi detalii socante despre criminalul in serie din Cipru, acuzat ca ar fi ucis peste 30 de femei. Printre victime: doua romance

Fostul ofiter de armata din Cipru a recunoscut ca a ucis in total sapte femei, printre care doua romance, mama si fiica. Barbatul este banuit ca s-ar afla in spatele, a nu mai putin 30 de. continuă pe Antena3

O romanca si fiica ei de 8 ani, ucise de un criminal in serie din Cipru

Un barbat din Cipru a recunoscut ca a omorat sapte femei si fete, presa locala spunand ca este vorba de primul ucigas in serie de pe insula, scrie BBC.

UPDATE O romanca si fiica ei de 8 ani, omorate de un criminal in serie din Cipru / Ucigasul este ofiter de armata

Un barbat din Cipru a recunoscut ca a omorat sapte femei si fete, presa locala spunand ca este vorba de primul ucigas in serie de pe insula, scrie BBC. Printre victimele barbatului, ofiter in armata, se numara si o romanca si fiica ei de 8 ani. 20 Printre suspectii initiali in acest caz s-a aflat si un roman de 33 de ani, dar acesta a fost eliberat din arest joia trecuta. Romanul era fostul iubit al unei filipineze de 38 de ani, Marry Rose Tiburcio, gasita moarta intr-un put de minaUPDATE 09. 09 Potrivit Cyprus Mail, victimele romance sunt Livia Florentina Bunea 36 de ani) si fiica ei, Elena Natalia Bunea.

Noi informatii cutremuratoare despre moartea elevului din Hunedoara. Baiatul mergea sa vada rezultatele la olimpiada

Informatii cutremuratoare in cazul elevului olimpic la matematica decedat, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea, intr-un hotel din Hunedoara. Baiatul tocmai cobora sa afle rezultatele la olimpiada cand.

Romancele ucise de un criminal in serie in Cipru au fost identificate

Doua romance, o femeie si fiica ei, se numara printre victimele primului criminal in serie din Cipru, anunta BBC. Barbatul, un militar in varsta de 35 de ani, a marturisit sapte crime, iar trei dintre ca.

Noi detalii in cazul barbatului mort in incendiul din Buzau de joi dimineata

Un barbat de 60 de ani din Buzau a murit, joi dimineata, intr-un incendiu. Omul a aruncat o tigara la intamplare, si focul a aprins materiale combustibile din apartament. Apoi incendiul s-a extins in mai.

Familia unui alt roman din Cipru, distrusa de criminalul in serie

Criminalul in serie care a ucis doua romance, mama si fiica, ar fi omorat-o si pe fetita unui roman. Barbatul face marturii cutremuratoare. De aproape un an, isi cauta familia disparuta. Pe sotia lu.

VIDEO Modul cumplit in care au sfarsit victimele criminalului in serie din Cipru. Detaliile facute publice de investigatori

Moarte cumplita pentru Livia Florentina Bunea si fetita ei, Elena Natalia, ucise in Cipru de un criminal in serie. Presa locala a dezvaluit detalii cumplite din ancheta.

Detalii incredibile despre secta zelotilor. Se prespune ca au fost primii teroristi din istorie

In Palestina primului secol al erei noastre probabil ca s-a pus la cale prima organizatie terorista, sau cel putin una din primele manifestari timpurii ale fenomenului, despre care avem informatii.

ANUNT CUMPLIT despre CATALIN BOTEZATU! Din pacate, DA, e adevarat! O sa-si mai revina fanii?

Catalin Botezatu se confrunta cu mai multe probleme de sanatate. Creatorul de moda s-a internat recent intr-o clinica din Turcia unde a fost supus unei interventii medicale, pe inima, prin intermediul careia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )