Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia unui alt roman din Cipru, distrusa de criminalul in serie

Antena3 Antena3,
Familia unui alt roman din Cipru, distrusa de criminalul in serie

Criminalul in serie care a ucis doua romance, mama si fiica, ar fi omorat-o si pe fetita unui roman. Barbatul face marturii cutremuratoare. De aproape un an, isi cauta familia disparuta. Pe sotia lu. continuă pe Antena3

Noi detalii socante despre criminalul in serie din Cipru, acuzat ca ar fi ucis peste 30 de femei. Printre victime: doua romance

Fostul ofiter de armata din Cipru a recunoscut ca a ucis in total sapte femei, printre care doua romance, mama si fiica. Barbatul este banuit ca s-ar afla in spatele, a nu mai putin 30 de.

UPDATE O romanca si fiica ei de 8 ani, omorate de un criminal in serie din Cipru / Ucigasul este ofiter de armata

Un barbat din Cipru a recunoscut ca a omorat sapte femei si fete, presa locala spunand ca este vorba de primul ucigas in serie de pe insula, scrie BBC. Printre victimele barbatului, ofiter in armata, se numara si o romanca si fiica ei de 8 ani. 20 Printre suspectii initiali in acest caz s-a aflat si un roman de 33 de ani, dar acesta a fost eliberat din arest joia trecuta. Romanul era fostul iubit al unei filipineze de 38 de ani, Marry Rose Tiburcio, gasita moarta intr-un put de minaUPDATE 09. 09 Potrivit Cyprus Mail, victimele romance sunt Livia Florentina Bunea 36 de ani) si fiica ei, Elena Natalia Bunea.

O romanca si fiica ei de 8 ani, ucise de un criminal in serie din Cipru

Un barbat din Cipru a recunoscut ca a omorat sapte femei si fete, presa locala spunand ca este vorba de primul ucigas in serie de pe insula, scrie BBC.

Roman din Italia, cercetat pentru ca a strans bani pe Facebook pentru salvarea Cazinoului din Constanta

Un roman din Italia este cercetat penal de politistii constanteni dupa ce a initiat pe Facebook o campanie de strangere de fonduri pentru salvarea Cazinoului din Constanta. Pana acum, peste 80 de oameni au donat aproximativ 1. 300 de euro.

GATA! DECIZIA a fost luata de familia lui Michael Schumacher! Din pacate, NU au mai avut de ales ...

Familia lui Michael Schumacher a decis sa expuna colectia impresionanta de masini a acestuia la salonul Motorworld din Koln, din vara.

Doliu la Hollywood! Sotia unui cunoscut actor din filmele lui Quentin Tarantino a murit la doar 37 de ani

A murit Stefanie Sherk, sotia lui Demian Bichir, cunoscutul actor din filmele lui Quentin Tarantino. Modelul canadian a murit la doar 37 de ani, in propria locuinta, a confirmat sotul ei, Demian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )