Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Playtech Playtech,
Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de []. continuă pe Playtech

Lady Al Qaeda, cel mai cautat prizonier din lume

De la talibani si Al Qaeda pana la Statul Islamic, gruparile jihadiste cer Washingtonului eliberarea prizonierului Aafia Siddiqui, care ispaseste o pedeapsa de 86 de ani intr-o inchisoare federala din Texas. in mijlocul rapirilor, cererilor de rascumparare si a executiilor a iesit la suprafata un complot si un nume controversat Aafia Siddiqui. Numita altadata cea mai cautata femeie de pe planeta, misterioasa pakistaneza este cunoscuta ca lady Al Qaeda.

REPORTAJ: Valencia, orasul traversat de cel mai lung parc din lume

Valencia, al treilea oras spaniol ca marime, aflat pe Coasta Azahar, la Marea Mediterana, este una dintre primele destinatii de vacanta atunci cand ne gandim sa vizitam Spania, alaturi de Barcelona si Madrid, pentru ca este un oras vechi cu multa.

Avarie pe cel mai mare aeroport din Madrid: Sute de curse au fost amanate si anulate

O avarie la un radar a dat peste cap toate zborurile de pe Aeroportul Barajas din Madrid. Au putut ateriza doar avioanele care se aflau deja in aer, in timp ce cursele catre acest aeroport din intreaga lume au fost.

Roaming 4G la acelasi pret ca in tara, in mai multe tari din lume

Vodafone a anuntat ca extinde acoperirea 4G in roaming pentru 15 tari din Europa, fara costuri suplimentare fata de actualele tarife. Vodafone a lansat astazi acoperirea roamingului 4G in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G erau disponibile, din noiembrie 2013, in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Clientii care vor sa aiba internet de mare viteza si in afara tarii, Vodafone are optiunea numita Roaming pe zi.

Cel mai luxos cartier din Seul, invadat de chinezoaice venite la cumparaturi...de fete

Luxosul cartier Gangnam, din sudul orasului Seul, geme de chinezoaice cu chipul bandajat, care au venit in Coreea de Sud pentru a-si cumpara un nou chip. Exporturile culturale coreene, care se refera in mod special.

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

Rezultatele neasteptate ale unui studiu: copiii englezi sunt cei mai nefericiti din lume

Copiii din Anglia sunt printre cei mai putin fericiti din lume, potrivit unui studiu international de proportii care arata ca una din cinci fete preadolescente din Marea Britanie sufera de anxietate in.

Smartphone-urile Lumia 730 si Lumia 735 apar in noi imagini

Lumia 720 a fost un telefon destul de popular printre utilizatorii de Windows Phone. Cei de la Microsoft ii pregatesc succesorii, adica Lumia 730 si Lumia 735, iar pe Internet au aparut noi imagini. Fotografia de mai jos a fost publicata pe site-ul chinez Baidu Tieba. Watermark-urile de pe imagine sugereaza ca ne sunt prezentate ambele modele de smartphone-uri de la Microsoft. Dupa cum am vazut si in leak-urile anterioare, smartphone-urile seamana la design cu modelul Lumia 720 si, cu [].

VIDEO Cum arata o cursa cu Batman, cel mai spectaculos montagne russe din lume

Cel mai abrupt montagne russe din lume, botezat Batman: The Ride, va fi inaugurat in 2015 in Texas, SUA. El le va oferi amatorilor de senzatii tari ocazia de a simti cum este sa zbori ca Batman, spun constructorii.

FOTO VIDEO Armonia, cel mai bun cor barbatesc din lume

CONSTANTA Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnata luna trecuta cel mai bun cor barbatesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu varste intre 24 si 40 de ani, canta atat muzica religioasa, cat si muzica populara romaneasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )