Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din. continuă pe Antena3

Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Probe noi gasite in curtea lui Gheorghe Dinca! Ancheta pare macar acum sa fie mai aproape de un deznodamant? Ce s-a descoperit nou in locuinta primului suspect in cazul crimelor de la Caracal? Update: S-au mai gasit mai multe oase si bucati de carne. Nu se stie momentan daca acestea sunt de origine animala sau .

Ce se va intampla cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca?

Decizie de ultima ora in legatura cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Cateii, nutriile si gainile vor ajunge in grija Asociatieipentru Protectia Animalelor Mariuta, dupa cum.

SURSE. Rezultatele analizei antropologice: Oasele din curtea lui Gheorghe Dinca ar fi ale unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani

Medicii de la Institutul de Medicina Legala au terminat analiza antropologica a fragmentelor osoase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, iar, potrivit unor surse, acestea ar apartine unei fete cu varsta.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase

UPDATEAnchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de cateva ore din nou in casa ororilor, de unde Alexandra a sunat.

UPDATE Crimele din Caracal: Procurorii folosesc un buldozer pentru a sparge gropile pline de beton din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii de la Crima Organizata reiau vineri cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua tinere, urmand sa il duca si pe inculpat la fata locului, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

Fostul director din INTERPOL pentru Europa de Est, chestorul Paolo Sartori, este de parere ca Gheorghe Dinca nu corespunde profilului traficantului de persoane. Acesta a explicat, pentru Digi 24, ca, de obicei,.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )