Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

B1 B1,
Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

Fostul director din INTERPOL pentru Europa de Est, chestorul Paolo Sartori, este de parere ca Gheorghe Dinca nu corespunde profilului traficantului de persoane. Acesta a explicat, pentru Digi 24, ca, de obicei,. continuă pe B1

Dezvaluiri devastatoare despre Gheorghe Dinca. Cercetat pentru o crima de acum 20 de ani

UPDATE Alexandra Macesanu si Luiza Melencu ar putea sa nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dinca din Caracal. Surse din ancheta spun ca se verifica acum daca acesta are vreo legatura cu.

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din.

SURSE. Rezultatele analizei antropologice: Oasele din curtea lui Gheorghe Dinca ar fi ale unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani

Medicii de la Institutul de Medicina Legala au terminat analiza antropologica a fragmentelor osoase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, iar, potrivit unor surse, acestea ar apartine unei fete cu varsta.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase

UPDATEAnchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de cateva ore din nou in casa ororilor, de unde Alexandra a sunat.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitraliera, indicii despre ipoteza ca fetele nu sunt omorate

Se contureaza tot mai mult ipoteza conform careia fetele pe care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis ar fi, de fapt, traficate intr-o retea de proxenetism. Activitatea lui Gheorghe Dinca in perioada in care a stat in Italia este cercetata, in urma zvonurilor potrivit carora el ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )