Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi masuri drastice anuntate la Iasi pentru hramul Sfintei Parascheva

Antena3 Antena3,
Noi masuri drastice anuntate la Iasi pentru hramul Sfintei Parascheva

Arhiepiscopia Iasilor va stabili un perimetru delimitat pentru Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Astfel, masca va fi obligatorie pentru toti credinciosii, iar grupurile mai mari de sase persoane vor fi interzise cu desavarsire. continuă pe Antena3

Mihai Chirica: Am cerut MAI sa preintampine organizarea de convoaie care se indreapta spre Iasi, de hramul Sfintei Parascheva. Nu va hazardati, ca nu asiguram conditii ca in anii trecuti (VIDEO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat, luni, ca a cerut Ministerului de Interne sa preintampine, prin intermediul prefecturilor, organizarea de convoaie auto care aduc pelerini la moastele Sfintei.

Primarul de Iasi cere ajutorul Ministerului de Interne: Nu lasati convoaiele de credinciosi sa se organizeze pentru hramul Sfintei Parascheva

Primarul de Iasi, Mihai Chirica, a confirmat, luni, ca a cerut Ministerului de Interne sa preintampine organizarea de convoaielor spre Iasi, de hramul Sfintei Parascheva.

Noi masuri anti-covid-19: armata iese pe strazi, localurile se inchid la 22 si masca devine obligatorie in aer liber

Italia, statul european cel mai lovit de noul coronavirus, a anuntat noi masuri restrictive. Conform presei italiene, maurile vor intra in vigoare de miine, 7 octombrie, si sunt cele mai drastice de pana acum. Noi masuri impotriva noului coronavirus din Italia Confirmarea tuturor masurilor anticontagioase prevazute pana acum, introducerea obligatiei mastilor in aer liber si .

NELU TATARU: S-a evaluat capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aflat astazi, in judetul Iasi, el afirmand la finalul unei intalniri cu autoritatile locale si cu manageri unitatilor medicale, ca a fost evaluata capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri de Covid-19.

Masuri drastice la Aiud dupa cresterea cazurilor de coronavirus: se inchid restaurantele la 23.00, masca obligatorie langa scoli

Comitetul Local pentru Situatii de Urgentadin Aiud a impus luni, 5 octombrie, purtarea obligatorie a mastii in spatiile publice aglomerate.

Noi masuri anti-coronavirus in Galati. Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri. Spectacolele, interzise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis, marti, inchiderea restaurantelor, cafenelelor si a salilor de jocuri, precum si interzicerea manifestarilor publice pana pe 12 octombrie, atat.

Sedinta cruciala pentru a opri valul de infectari. Autoritatile pregatesc noi masuri de restrictie

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se intalneste astazi intr-o sedinta cruciala, dupa 4 zile consecutive cu peste 2. 000 de cazuri de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )