Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noi probleme pentru turistii romani blocati in aeroportul din Portugalia.Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona

Antena3 Antena3,
Noi probleme pentru turistii romani blocati in aeroportul din Portugalia.Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua. continuă pe Antena3

Noi probleme pentru Dan Sova: Fostul parlamentar s-a despartit de iubita sa (VIDEO)

Noi probleme pentru fostul ministru PSD, Dan Sova. De data asta, in dragoste. De curand, s-a despartit de logodnica sa, Catalina Stefanescu, informeaza Cancan. Relatia a fost una cu nabadai, spun.

Mihai Tudose explica demiterea consulului de la Lisabona: Turistii romani n-au avut parte de asistenta corespunzatoare

Premierul Mihai Tudose a motivat, luni, pe Facebook, demiterea consulului roman in Portugalia prin faptul ca turistii romani blocati in aeroportul din Lisabona nu au avut parte de asistenta.

Zeci de turisti romani, blocati pe aeroportul din Portugalia de doua zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona si ii va ajuta pe oameni sa vina acasa

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Compania TAP Portugal anuleaza curse pentru care vinde bilete fara a oferi nicio explicatie

Zeci de romani au ramas blocati timp de ore bune dupa ce compania aeriana a Portugalia, TAP Portugal, a anulat doua curse aeriene pe ruta Lisabona- Bucuresti fara a oferi nicio explicatie. in.

Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei in Portugalia pentru ca nu a gestionat problema turistilor romani blocati in Lisabona (VIDEO)

Continua scandalul in cazul romanilor blocati pe aeroport in Portugalia. Premierul Mihai Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei la Lisabona pentru modul in care a fost gestionat.

Turisti romani, blocati in Lisabona: Zborul spre tara a fost anulat

Zeci de turisti romani au ramas blocati in Lisabona. Vrem sa ne intoarceam in tara! este apelul disperat, lansat dupa ce zborul spre Romania s-a anulat,.

Zeci de turisti romani, blocati in Portugalia

Un grup de zeci de turisti romani a ramas blocatin Lisabona, dupa ce zborul spre Romania s-a anulat. Ni s-a comunicat noaptea trecuta ca zborul catre Bucuresti este anulat. Am.

Noi probleme la Samsung: Televizoare stricate dupa o actualizare a sistemului de operare(VIDEO)

Un nou scandal la Samsung. Dupa ce sute de telefoane smart au explodat anul trecut, acum si televizoarele companiei coreene au probleme. Numerosi utilizatori din Marea Britanie s-au plans ca aparatele lor nu ma.

Franta si Germania vor propune noi taxe pentru gigantii din domeniul Internetului

Franta si Germania vor face, la mijlocul lunii septembrie, o noua propunere Uniunii Europene cu privire la taxarea gigantilor din domeniul Internetului, pentru ca aceste companii sa-si aduca o contributie corecta la finantele publice din tarile unde isi genereaza veniturile, a anuntat duminica ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )