Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi probleme pentru Dan Sova: Fostul parlamentar s-a despartit de iubita sa (VIDEO)

B1 B1,
Noi probleme pentru Dan Sova: Fostul parlamentar s-a despartit de iubita sa (VIDEO)

Noi probleme pentru fostul ministru PSD, Dan Sova. De data asta, in dragoste. De curand, s-a despartit de logodnica sa, Catalina Stefanescu, informeaza Cancan. Relatia a fost una cu nabadai, spun. continuă pe B1

Noi imagini din timpul scandalului lui Dan Sova cu Politia: Loveste-ma! Boule! Voi veniti ca sapte tate sa va certati cu noi, ma? (VIDEO)

Au aparut noi imagini din timpul scandalului in care a fost implicat fostul senator Dan Sova cu un echipaj de Politie, in 2008. in inregistrarea care a fost publicata tot pe pagina de.

Noi imagini din scandalul lui Dan Sova cu politistii. Cum le vorbeste politicianul - VIDEO

Noi imagini incredibile cu fostul ministru PSD Dan Sova, implicat intr-un scandal cu Politia, au fost difuzate miercuri, la o Editie speciala, de la Antena 3. in inregistrarea video, se aude cum.

Divortul anului in politica. Dan Sova si Catalina Stefanescu s-ar fi despartit

S-a rupt lantul de iubire dintre Dan Sova si Catalina Stefanescu. RO, site-ul nr. 1 din Romania, a aflat ca cei doi si-au spus Pa-pa, dupa ce, in urma cu doi ani, politicianul.

Noi probleme la Samsung: Televizoare stricate dupa o actualizare a sistemului de operare(VIDEO)

Un nou scandal la Samsung. Dupa ce sute de telefoane smart au explodat anul trecut, acum si televizoarele companiei coreene au probleme. Numerosi utilizatori din Marea Britanie s-au plans ca aparatele lor nu ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )