Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noi proteste la Kiev: Aproximativ 200.000 de persoane cer demisia guvernului si a presedintelui Ianukovici (VIDEO)

B1 B1,
Noi proteste la Kiev: Aproximativ 200.000 de persoane cer demisia guvernului si a presedintelui Ianukovici (VIDEO)

Ucraina este, din nou, zguduita de proteste. Aproximativ 200. 000 de manifestanti proeuropeni s-au adunat in Piata Independentei din Kiev. Oamenii au cerut demisia guvernului si a presedintelui Viktor Ianukovici. continuă pe B1

Noi proteste la Kiev: Aproximativ 200.000 de persoane cer demisia guvernului si a presedintelui Ianukovici

Ucraina este, din nou, zguduita de proteste. Aproximativ 200. 000 de manifestanti proeuropeni s-au adunat in Piata Independentei din Kiev. Oamenii au cerut demisia guvernului si a presedintelui Viktor Ianukovici.

UPDATE. Ucraina: 200.000 de persoane cer demisia guvernului si a presedintelui Ianukovici.

UPDATE: Aproximativ 200. 000 de manifestanti proeuropeni s-au adunat in Piata Independentei din Kiev. Oamenii au cerut demisia guvernului si a presedintelui Viktor Ianukovici, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Doua sute de mii de sustinatori ai integrarii europene s-au adunat duminica la pranz in Piata Independentei din Kiev pentru a cere demisia presedintelui Viktor Ianukovici, ca urmare a deciziei acestuia de a renunta la acordul de asociere al Ucrainei cu Uniunea Europeana UE), relateaza .

VIDEO UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. / Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost agresat de jandarmi

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 17:35: 22 de protestatari de la Pungesti, dusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde au fost audiati. 14 dintre ei au fost acuzati de ultraj si tulburarea ordinii publice, 7 persoane au fost amendate. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

VIDEO UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. Compania a depus plangere pentru distrugeri/ Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 18:50 Chevron a facut plangere la Politia Vaslui pentru distrugerile provocate de protestatari. Ora 17:35: 22 de protestatari de la Pungesti, dusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde au fost audiati. 14 dintre ei au fost acuzati de ultraj si tulburarea ordinii publice, 7 persoane au fost amendate. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

ULTIMA ORA Chevron suspenda din nou activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste sambata dimineata

Chevron Romania anunta din nou suspendarea activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata dimineata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in conformitate cu aprobarile pe baza carora operam si in siguranta, insa acest lucru nu a fost posibil astazi. Respectam dreptul oamenilor de a-si exprima opiniile, insa credem ca acesta trebuie exercitat in limitele legii, arata reprezentantii Chevron intr-o pozitie oficiala remisa presei. Cateva sute de protestatari - in jur de 400 - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii angajati de firma americana lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

ULTIMA ORA Chevron suspenda din nou activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste

Chevron Romania anunta din nou suspendarea activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata dimineata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

VIDEO Chevron suspenda iar temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. Compania a depus plangere pentru distrugeri/ Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost agresat de

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

MITING DE AMPLOARE la Kiev. Aproximativ 200.000 de oameni cer demisia presedintelui Ianukovici

Aproximativ 200. 000 de manifestanti proeuropeni s-au adunat, duminica, in Piata Independentei din Kiev, cerand demisia presedintelui Viktor Ianukovici, relateaza AFP, conform Mediafax. Viktor Ianukovici a.

Protestatarii din Kiev si-au gasit salvarea in Biserica.

Dupa ce au fost atacati de fortele de ordine, zeci de protestatari din Kiev s-au refugiat, sambata dimineata, in catedrala Sf. Mihail. In interiorul bisericii, protestatarii au gasit mai mult decat siguranta si caldura. Ei au patruns intr-un bastion al Bisericii Ortodoxe a Ucrainei Patriarhia Kievului), unde au primit sprijinul Bisericii, un rival istoric al Moscovei si o sustinatoare a protestelor pro-europene din Ucraina. Citeste si: Ucraina: 200. 000 de persoane cer demisia guvernului si a .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )