Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noile reguli de insolventa vor fi aplicate din 25 octombrie, inclusiv pentru proceduri in derulare / Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Hotnews Hotnews,
 Noile reguli de insolventa vor fi aplicate din 25 octombrie, inclusiv pentru proceduri in derulare / Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Noile reguli privind insolventa au fost publicate in Monitorul Oficial, dar sunt valabile din 25 octombrie si vor fi aplicate inclusiv procedurilor aflate in prezent in derulare, cu exceptia prevederilor privind insolventa grupului de societati, unde vor fi aplicate doar cererilor introduse dupa aceasta data, scrie Mediafax. Potrivit Ordonantei de Urgenta privind insolventa, publicata vineri in Monitor, licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente. continuă pe Hotnews

Noile reguli de insolventa vor fi aplicate din 25 octombrie, inclusiv pentru proceduri in derulare

Noile reguli privind insolventa au fost publicate in Monitorul Oficial, dar sunt valabile din 25 octombrie si vor fi aplicate inclusiv procedurilor aflate in prezent in derulare, cu exceptia prevederilor privind insolventa grupului de societati, unde vor fi aplicate doar cererilor introduse dupa aceasta data, scrie Mediafax.

25 octombrie, termenul de plata pentru impozitul pe veniturile agricole

Termenul de plata pentru prima transa a impozitului pe veniturile din activitati agricole este 25 octombrie, anunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Haute Cuisine, povestea bucataresei personale a lui Mitterrand, din 11 octombrie, ...

Pelicula Haute Cuisine, un film biografic care prezinta povestea bucataresei personale a presedintelui francez Francois Mitterrand, de la Palatul elysee, intre anii 1988 si 1990, va avea premiera in Romania pe 11 octombrie. Regia filmului este semnata de Christian Vincent La separation, Quatre etoiles), autorul lui La discrete1990), cu care a castigat premiul Cesar in 1991 pentru debut Best First Work si pentru cel mai bun scenariu, .

TOPUL festivalurilor din luna octombrie.

Statiunile de pe litoral si-au inchis portile de cel putin doua saptamani, iar preturile vacantelor au inceput sa scada aproape peste tot in lume. Prin urmare, este timpul sa vanam ofertele turistice last minute sau sa pornim in cautarea celor mai populare festivaluri din lume. De la Oktoberfest, care se va incheia la sfarsitul acestei saptamani, si pana la Halloween, care va scoate pe strazi milioane de oameni in New York si in celelalte mari orase americane, festivalurile pot deveni .

Cum vor autoritatile din Pitesti sa scape de cainii maidanezi

Autoritatile din Pitesti vor sa scape de cainii de pe strazi, fara ajutorul hingherilor. Oricine prinde si aduce un maidanez la adapost primeste pe loc intre 5 si 10 lei. Chiar si asa, e mai putin decat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )