Libnet.ro
UNICEF

11:45

TOPUL festivalurilor din luna octombrie.

România Liberă România Liberă,
TOPUL festivalurilor din luna octombrie.

Statiunile de pe litoral si-au inchis portile de cel putin doua saptamani, iar preturile vacantelor au inceput sa scada aproape peste tot in lume. Prin urmare, este timpul sa vanam ofertele turistice last minute sau sa pornim in cautarea celor mai populare festivaluri din lume. De la Oktoberfest, care se va incheia la sfarsitul acestei saptamani, si pana la Halloween, care va scoate pe strazi milioane de oameni in New York si in celelalte mari orase americane, festivalurile pot deveni . continuă pe România Liberă

FOTO: Calendarul gradinii in luna octombrie.

Vremea rece a sosit mai devreme in acest an, chiar cu zapada in unele zone, in special la munte, iar in consecinta calendarul lucrarilor pe luna octombrie va fi decalat, practic cu o luna. Oricum cei care nu au apucat sa faca anumite operatii in gradina trebuie sa le demareze foarte rapid. Bineinteles ca ghivecele si plantele de interior trebuie numaidecat ferite de temperaturi scazute, nemaivorbind de inghet, si mutate imediat in casa. Curatenia. In primul rand, se strang periodic frunzele .

Ce nu este bine sa cumparam in luna octombrie

Afacerile si targuielile in castigul clientului nu ar trebui programate in luna octombrie, sunt de parere consilierii economici. Marii distribuitori de produse IT si electrocasnice, dar si firmele din domeniul vestimentar isi amana cele mai mari oferte promotionale pentru Black Friday, in luna noimebrie, sau pentru luna ianuarie.

Luna octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Vom plati mai mult pentru gaze si roviniete

Octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Se scumpesc gazele, in curand vor creste si tarifele pentru roviniete si se modifica accizele. in primul rand, octombrie inseamna un nou pas in liberalizarea.

Secretarul de stat George Ciamba, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale: Mentinerea acordului din luna februarie 2013 asupra viitorului cadru financiar multianual 2014-2020 este esentiala

Secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, a participat luni, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE), care precizeaza ca discutiile s-au concentrat asupra pachetului legislativ privind politica de coeziune 2014-2020 si pregatirii reuniunii Consiliului European din 24-25 octombrie 2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )