Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nokia Lumia 520 Cel mai bine vandut Windows Phone

Playtech Playtech,
Nokia Lumia 520 Cel mai bine vandut Windows Phone

Am auzit deja de la Microsoft ca Windows Phone a crescut cu 91 procente in fiecare an. Nokia Lumia 520 este unul dintre aceste motive. Cresterea exploziva de care a beneficiat segmentul de smartphone-uri cu Windows Phone se datoreaza unor modele entry-level precum Nokia Lumia 520. Lumia 520 este asadar, cel mai bine vandut Windows Phone de la inceputul acestei platforme, numarand nu mai putin de 12 milioane de unitati. Popularitatea acestui model vine in primul rand dinprisma pretului foarte []. continuă pe Playtech

Caru' cu Vedete: EBA, din nou insarcinata. Dorinta i s-a indeplinit; Cel mai bine pastrat secret al Mirabelei Dauer! Ce operatii estetice si-a facut de fapt cantareata; DJ Harra a fost inselata de iubit cu o alta vedeta

O noua blonda i-a furat inima lui Adrian Cristea! Sa fie ea noua iubita a Printului?Fotbalistul pare ca si-a gastit fericirea cu o blonda noua. Vica Blochina s-a apucat de yoga! Sexoasa blonda a fost o saptamana in tabara iar copilul a ramas cu Piturca. Vica este, fara doar si poate.

Lemet deschide cel mai mare magazin de mobila din Botosani

Lemet a inaugurat cel de-al doilea magazin LEMS din acest an. Dupa magazinul deschis la inceputul lunii in Onesti, Lemet a deschis un nou magazin LEMS la Botosani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobila din Botosani si unul dintre cele mai mari magazine al retelei. Valoarea investitiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei. LEMS ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse. in magazinele LEMS a inceput perioada de sales. Pana pe 3 august clientii pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse. LEMS ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost .

Ponta: Reducerea CAS va avea loc cel mai tarziu la 1 ianuarie, daca Basescu ataca proiectul la Curtea Constitutionala

Premierul Victor Ponta estimeaza ca CAS vor fi reduse la angajator cel mai tarziu la 1 ianuarie daca presedintele Traian Basescu ataca proiectul de lege la Curtea Constitutionala. Pe mine ma.

Airbus a atras comenzi de 21 de miliarde de dolari la cel mai mare targ de aviatie

Airbus Group a atras in prima zi a salonului aeronautic de la Farnborough comenzi in valoare de 21 de miliarde de dolari, plasandu-se inaintea concurentului american Boeing, la cel mai mare targ de aviatie al.

Jose Mourinho: Van Gaal a fost cel mai bun antrenor de la Campionatul Mondial de Fotbal

Mondialul de Fotbal din Brazilia s-a incheiat cu victoria Germaniei 1-0 in finala cu Argentina), iar Jose Mourinho a vorbit despre favoritii sai de la turneul final recent incheiat. Van Gaal a fost cel mai bun antrenor, a fost de parere tehnicianul lusitan.

Conform statisticilor, Toni Kroos a fost cel mai bun jucator de la Mondial

Leo Messi a fost numit de FIFA cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala 2014, in primul rand pentru cele patru goluri marcate in primele meciuri. Insa, ineficienta sa din faza eliminatorie, inclusiv din finala cand nici el si nici Argentina nu au tras nici un sut pe poarta, au iscat critici. Au aparut si cifrele care arata ca germanul Toni Kroos a fost cel mai bun jucator al turneului.

Popularitatea lui Barack Obama in Rusia a ajuns la cel mai scazut nivel - sondaj

Cota de popularitate a presedintelui american Barack Obama a ajuns la cel mai scazut nivel in Rusia, Germania si Brazilia, potrivit unui sondaj mondial realizat de institutul american Pew dupa dezvaluirile privind spionajul american in mai multe state.

Presedintele FIFA Joseph Blatter spune ca a fost surprins de faptul ca Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la CM

Faptul ca Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014 l-a surprins pe presedintele FIFA, scrie BBC News. Vreti sa va spun adevarul sau sa fiu diplomat? Va voi.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Porumbul, la cel mai mic pret din ultimii patru ani, pe fondul cresterii rezervelor mondiale

Pretul porumbului a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, coborand astazi pentru a zecea zi consecutiva, dupa ce Departamentul Agriculturii din SUA a anuntat ca livrarile la nivel mondial vor creste, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )