Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nokia, unda verde pentru preluarea Alcatel-Lucent. Care este scopul ascuns al tranzactiei

România Liberă România Liberă,
Nokia, unda verde pentru preluarea Alcatel-Lucent. Care este scopul ascuns al tranzactiei

Compania Nokia a obtinut acordul neconditionat al Comisiei Europene pentru preluarea companiei franceze Alcatel-Lucent, intr-o tranzactie de 15,6 miliarde de euro, relateaza MarketWatch, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Nokia a primit acordul pentru preluarea Alcatel-Lucent. Cat valoreaza tranzactia

Compania finlandeza Nokia a obtinut acordul neconditionat al Comisiei Europene pentru preluarea companiei franceze Alcatel-Lucent, intr-o tranzactie de 15,6 miliarde de euro, relateaza MarketWatch, conform.

Nokia a obtinut acordul Comisiei Europene pentru preluarea Alcatel-Lucent

Compania finlandeza Nokia a obtinut acordul neconditionat al Comisiei Europene pentru preluarea companiei franceze Alcatel-Lucent, intr-o tranzactie de 15,6 miliarde de euro, relateaza MarketWatch.

Curtea Constitutionala din Moldova a dat unda verde pentru modificarea articolului privind alegerea presedintelui

Curtea Constitutionala de la Chisinau a acordat, vineri, aviz favorabil initiativei de revizuire a articolului 78 din Constitutie cu privire la alegerea presedintelui Republicii Moldova.

Alcatel-Lucent si Vodafone testeaza tehnologia TWDM-PON pentru a livra cea mai rapida conexiune la Internet mobil

Alcatel-Lucent Euronext Paris si NYSE: ALU) si Vodafone testeaza in premiera tehnologia de acces la Internet de mare viteza TWDM-PON, operatorul pregatindu-se astfel pentru adaptarea retelei la cresterea tot mai mare a traficului de date si largirea.

AXA, in negocieri exclusive pentru preluarea Genworth LPI

Asiguratorul francez AXA SA poarta negocieri exclusive cu Genworth Financial Inc. pentru preluarea diviziei Genworth Lifestyle Protection Insurance Genworth LPI) pe 475 milioane de euro 520 milioane de dolari), tranzactie prin care vrea sa creeze al treilea jucator european major de pe piata asigurarilor de credite.

Unda verde de la UE pentru Master Planul de Transport. Ce proiecte vor fi demarate

Comisia Europeana a acceptat varianta finala a Master Planului General de Transport MPGT), impreuna cu documentele cheie ce stabilesc proiectele prioritare si calendarul de realizare, a anuntat Ministerul Transporturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )