Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nole Djokovic, victorie in minimum de seturi la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Nole Djokovic, victorie in minimum de seturi la Roland Garros

Tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de . continuă pe România Liberă

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

VIDEO Roland Garros: Matteo Berrettini, al saptelea favorit, eliminat de locul 186 ATP Djokovic si Tsitsipas, in optimi (Rezultatele zilei)

Germanul Daniel Altmaier 186 ATP) a reusit surpriza zilei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Berrettini favorit 7). Pablo Carreno 17) s-a impus in duelul ibericilor cu Roberto Bautista 10). Mai departe s-au calificat fara probleme, in optimi, Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5) si Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18).

VIDEO Bun la casa omului - Ce face Novak Djokovic cand incepe sa ploua la Roland Garros

Novak Djokovic nu a avut vreo emotie in meciul cu Daniel Galan, sarbul obtinand calificarea in optimi la pas a cedat doar 5 gameuri). Cel mai atractiv moment al partidei a venit in momentul in care a inceput sa ploua, iar organizatorii au fost nevoiti sa refaca terenul de joc.

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2.

Roland Garros: Patricia Tig, eliminata dupa un meci de mare lupta cu Fiona Ferro 6-7(7), 6-4, 0-6

Fiona Ferro si Patricia Tig au oferit un meci maraton, presarat cu multe rasturnari de scor, cu momente spectaculoase, dar si cu unele caderi inexplicabile. Frantuzoaica a fost mai puternica din punct de vedere fizic in decisiv, iar scurtele au fost cele care au facut pana la urma diferenta in situatiile in care oboseala era una extrema. Ferro s-a impus in trei seturi, scor 7-67), 4-6, 6-0, si merge in optimi la Roland Garros.

Roland Garros: Stan Wawrinka, eliminat in turul trei de locul 239 ATP Nadal, Zverev si Schwartzman s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de la Roland Garros a fost produsa de Hugo Gaston 239 ATP). Ultimul francez ramas in competitia de la Paris l-a invins, in turul trei, pe elvetianul Stan Wawrinka 17 ATP, favorit 16). Tot vineri, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6) si Diego Schwartzman 12) au obtinut calificarea in optimi, dupa victorii in trei seturi.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )