Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nord-europenii sunt cei mai fericiti oameni

Adevărul Adevărul,
De ce nord-europenii sunt cei mai fericiti oameni

Elvetia, Islanda, Danemarca si Norvegia sunt cele mai fericite tari din lume, potrivit unul raport al fericirii mondiale din 2015, care este intocmit de unii dintre cei mai influenti economisti din lume. Trei dintre aceste state europene nu sunt membre ale Uniunii Europene. Ce fac ele atat de bine si unde gresesc alte state?, se intreaba Bloomberg. continuă pe Adevărul

Raportul Mondial al Fericirii pe 2015: Cei mai fericiti sunt elvetienii, la polul opus se afla statele africane. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) intocmit cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

VIDEO incepe batalia monstrilor pe patru roti. Cei mai buni piloti de offroad din tara, la startul competitiei Cupa X3M Runcu

Cele mai puternice masini offroad din tara si cei mai buni piloti vor fi prezenti la startul competitiei Cupa X3M Runcu. Competitia se va desfasura timp de doua zile, vineri si sambata, in comuna gorjeana Runcu, pe doua clase hard si soft. La clasa hard participa masinile modificate pentru teren accidentat, iar la clasa soft concureaza masinile de teren de serie.

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat.

FOTO: isi risca viata pentru imaginea PERFECTA. Cine sunt si ce fac cei mai NEBUNI fotografi

Sa gasesti unghiul perfect si cea mai buna perspectiva poate fi, uneori, destul de dificil, mai ales daca esti un fotograf lenesi si nu foarte pasionat de munca pe care o depui.

Unde traiesc cei mai saraci romani: Moldova, de patru ori mai inapoiata decat Bucurestiul (HARTA)

Potrivit unei statistici a Bancii Nationale a Romaniei, cea mai saraca zona a Romaniei este Moldova, aceasta fiind de patru ori mai inapoia decat Capitala. Statistica, publicata pe Adevarul, a fost.

AEP: Aproape 465.000 de lei, subventii de la buget in aprilie pentru partide. Cine a primit cei mai multi bani

Valoarea totala a subventiilor acordate de la bugetul de stat partidelor politice in luna aprilie se ridica la 464. 644 lei, PNL beneficiind de cele mai mari subventii. Potrivit unui comunicat al Autoritatii.

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )