Libnet.ro
UNICEF

21:00

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat. continuă pe Antena3

De unde vine expresia ca Berila. Romanii se compara, fara sa stie, cu unul dintre cei mai odiosi criminali din istorie

Iancu Berila a fost unul dintre cei mai odiosi criminali romani. A omorat cu sange rece 20 de brutari si de aici i s-a tras numele de Ucigasul brutarilor. A fost condamnat la aproape 200 de ani de munca silnica in inchisoare si a murit inteminitat. De la numele celebrului ucigas provine folosirea expresiei ca Berila, simbol al unor eforturi intense.

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

Gerard Koolen, unul dintre fondatorii Lugera, vine la conferinta HR 2.0: Tendinte si provocari in 2015 in piata muncii

Gerard Koolen, unul dintre cei trei fondatori ai companiei de recrutare Lugera, va fi prezent la conferinta HR 2. 0: Tendinte si provocari in 2015 in piata muncii , organizata de Wall-Street. ro.

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana.

Cum a ajuns Cap de Porccel mai mare traficantde femei din lume

Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate. Cap de Porc a fost extradat in Romania, vineri, de catre autoritatile spaniole.

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi.

Doi dintre cei trei medici acuzati in cazul batranului mort pe strada si-au dat demisia. Ce motive au invocat acestia

Doi medici dintre cei 3 de la Urgenta Spitalului Barlad, amendati de DSP Vaslui in cazul batranului care a murit pe strada la jumatate de ora dupa ce a parasit unitatea medicala au demisionat la peste o.

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui.

Cei mai temuti 10 lunetisti din Al Doilea Razboi Mondial

Cei mai bine pregatiti tragatori de elita cunoscuti drept lunetisti, un termen care isi are originea in India Britanica si care era folosit pentru a descrie vanatorii capabili sa impuste pasarea numita.

Care este schimbarea majora pe care au facut-o cei mai puternici oameni din IT-ul romnesc

Prin lansarea Bitdefender Box si Vector Watch, cei mai cunoscuti oameni din software-ul romanesc, Florin Talpes si Radu Georgescu, fac trecerea spre dispozitivele hardware destinate mai ales utiliatorilor individuali, scrie Adevarul Financiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )