Libnet.ro
UNICEF

21:45

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Romanii din tara sunt tot mai putini si tot mai batrani

Populatia cu domiciliul in Romania a scazut cu 0,3 la suta, intr-un an, in timp ce indicele de imbatranire demografica este in crestere. in prezent sunt 103,5 persoane varstnice la 100 de persoane tinere, potrivit Institutului National de Statistica INS).

MAE: Doi alpinisti romani sunt in siguranta. 10 romani se afla in Nepal

Ministerul de Externe informeaza, intr-un comunicat remis redactiei, ca doi alpinisti romani din cei patru care se aflau pe Everest sunt in siguranta. in total, 10 romani sunt in Nepal.

MAE: Alpinistii romani sunt in siguranta. 10 romani se afla in Nepal

Ministerul de Externe informeaza, intr-un comunicat remis redactiei, ca alpinistii romani care se aflau pe Everest sunt in siguranta. in total, 10 romani sunt in Nepal.

Gerard Koolen, Lugera: Femeile manager reprezinta 35% din piata executivilor la nivel national. Romania, tot mai aproape de echilibrarea balantei

Femeile manager din Romania devin tot mai importante in companii, in momentul de fata circa 35% dintre angajatii cu functii executive din tara noastra fiind persoane de sex feminin, arata datele Lugera, unul dintre cei mai importanti recruteri la nivel.

Daily Income: Aderarea la euro, impinsa tot mai departe

Despre intrarea Romaniei in zona euro se vorbeste de foarte mult timp si, desi Romania mai are mult drum de parcurs pana acolo, trebuie discutate si efectele acestei integrari. Subiectul a fost.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1979 seconds )