Libnet.ro
UNICEF

18:30

Unde traiesc cei mai saraci romani: Moldova, de patru ori mai inapoiata decat Bucurestiul (HARTA)

B1 B1,
Unde traiesc cei mai saraci romani: Moldova, de patru ori mai inapoiata decat Bucurestiul (HARTA)

Potrivit unei statistici a Bancii Nationale a Romaniei, cea mai saraca zona a Romaniei este Moldova, aceasta fiind de patru ori mai inapoia decat Capitala. Statistica, publicata pe Adevarul, a fost. continuă pe B1

De unde vine expresia ca Berila. Romanii se compara, fara sa stie, cu unul dintre cei mai odiosi criminali din istorie

Iancu Berila a fost unul dintre cei mai odiosi criminali romani. A omorat cu sange rece 20 de brutari si de aici i s-a tras numele de Ucigasul brutarilor. A fost condamnat la aproape 200 de ani de munca silnica in inchisoare si a murit inteminitat. De la numele celebrului ucigas provine folosirea expresiei ca Berila, simbol al unor eforturi intense.

VIDEO incepe batalia monstrilor pe patru roti. Cei mai buni piloti de offroad din tara, la startul competitiei Cupa X3M Runcu

Cele mai puternice masini offroad din tara si cei mai buni piloti vor fi prezenti la startul competitiei Cupa X3M Runcu. Competitia se va desfasura timp de doua zile, vineri si sambata, in comuna gorjeana Runcu, pe doua clase hard si soft. La clasa hard participa masinile modificate pentru teren accidentat, iar la clasa soft concureaza masinile de teren de serie.

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana.

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat.

Cei mai temuti 10 lunetisti din Al Doilea Razboi Mondial

Cei mai bine pregatiti tragatori de elita cunoscuti drept lunetisti, un termen care isi are originea in India Britanica si care era folosit pentru a descrie vanatorii capabili sa impuste pasarea numita.

Care este schimbarea majora pe care au facut-o cei mai puternici oameni din IT-ul romnesc

Prin lansarea Bitdefender Box si Vector Watch, cei mai cunoscuti oameni din software-ul romanesc, Florin Talpes si Radu Georgescu, fac trecerea spre dispozitivele hardware destinate mai ales utiliatorilor individuali, scrie Adevarul Financiar.

Bursa locurilor de munca, in 86 de orase: unde sunt cele mai multe oferte de job

Bursa generala a locurilor de munca va fi organizata vineri, in Capitala si in alte 85 de orase din tara. Pana in prezent s-au inscris 710 agenti economici, care ofera peste 9. 200 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )