Libnet.ro
UNICEF

05:15

NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Cand vor fi afisate notele

Antena3 Antena3,
NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Cand vor fi afisate notele

NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Elevii de clasa a XII-a au sustinut joi, 22 martie, simularea la a treia proba scrisa a Bacalaureatului, cea la alegere, in functie de profil sau specializare. continuă pe Antena3

Calendar SIMULARE BAC 2018. Cand vor fi publicate notele

Notele obtinute nu se contesta si nu se trec in catalog. Totusi, in situatiile exceptionale in care sunt elevi care doresc consemnarea notelor in catalog, acestia vor depune o cerere.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut azi probele scrise la MATE si ISTORIE. Cand vor fi afisate REZULTATELE

Elevii claselor a XI-a si a XII-a din intreaga tara au sustinut incepand cu ora 9 proba scrisa la proba obligatorie a profilului: matematica, pentru cei de la real, respectiv.

Simularea Bacalaureatului s-a incheiat. Cand vor fi afisate notele

Ultima proba a Simularii examenului de Bacalaureat a avut loc joi, cand liceenii din anul terminal au fost testati din materia la alegere a profilului si specializarii.

Simulare examen de bacalaureat 2018. Notele vor fi anuntate in 30 martie

REZULTATE SIMULARE bacalaureat 2018. Elevii de clasa a XII-a au sustinut joi, 22 martie, simularea la a treia proba scrisa a Bacalaureatului, cea la alegere, in functie de profil sau specializare.

SIMULARE BAC 2018. A inceput SIMULAREA la ultima proba scrisa

Elevii claselor a XII-a sustin, joi, ultima proba la simularea examenului de bacalaureat - proba la alegere a profilului si specializarii. Notele obtinute - care vor fi anuntate in 30 martie.

Rezultate SIMULARE BAC 2018. Notele obtinute nu se trec in catalog

Notele obtinute nu se contesta si nu se trec in catalog. Totusi, in situatiile exceptionale in care sunt elevi care doresc consemnarea notelor in catalog, acestia vor depune.

SIMULARE BAC 2018. Subiectele la Matematica si Istorie. Cand apar baremele

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit.

Simulare Bacalaureat: Joi - proba la alegere a profilului si specializarii, doar pentru elevii de clasa a XII-a

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 continua joi cu proba la alegere a profilului si specializarii - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres.

Simulare Bacalaureat: Miercuri - proba obligatorie a profilului

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, relateaza Agerpres.

Simulare Bacalaureat: Marti - proba scrisa la limba materna

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua marti cu proba la Limba si literatura materna - proba E) b) - pentru elevii apartinand minoritatilor nationale din clasele a XI-a si a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )