Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou atac cu acid in Londra: Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au fost stropiti cu o substanta otravitoare (FOTO)

B1 B1,
Nou atac cu acid in Londra: Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au fost stropiti cu o substanta otravitoare (FOTO)

Atacurile cu acid se inmultesc in Marea Britaniei. Autoritatile britanice au anuntat ca ca doi tineri au ajuns intr-un spital din Londra dupa ce au fost stropiti marti seara in plina st. continuă pe B1

Nou atac cu acid in Londra: Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au fost stropiti cu o substanta otravitoare (FOTO, VIDEO)

Atacurile cu acid se inmultesc in Marea Britaniei. Autoritatile britanice au anuntat ca ca doi tineri au ajuns intr-un spital din Londra dupa ce au fost stropiti marti seara in plina st.

Doi tineri, cercetati dupa ce au umilit un batran, lovindu-l si aruncandu-i bicicleta intr-o ghena de gunoi

Doi tineri din judetul Mures sunt cercetati de politisti dupa ce au umilit un batran, lovindu-l si apoi aruncandu-i bicicleta intr-o ghena de gunoi, intreaga scena fiind filmata si postata pe retelele sociale. Unul dintre agresori a fost retinut pentru 24 de ore, iar cel de-al doilea este cercetat sub control judiciar.

Doi tineri au fost spitalizati, dupa un posibil atac cu acid in estul Londrei

Autoritatile britanice au anuntat ca doi adolescenti au ajuns intr-un spital londonez, dupa ce au fost vizati intr-un posibil atac cu acid din cartierul Bethnal Green, situat in estul Londrei, transmite BBC, citat de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )