Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un nou focar de COVID-19 la o ferma din Germania: 151 de romani sunt infectati

România Liberă România Liberă,
Un nou focar de COVID-19 la o ferma din Germania: 151 de romani sunt infectati

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 151 de lucratori romani de la o ferma din regiunea germana D. continuă pe România Liberă

MAE: 150 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Focar de coronavirus la o ferma din Germania, unde majoritatea angajatilor sunt romani. Ministerul de Externe MAE) a transmis ca aproape 500 de angajati ai fermei, care se afla in regiunea germana.

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

Ministerul de Externe: 150 de romani de la ferma din Germania cu nou focar de COVID-19 au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Exerne anunta ca 150 din cei 174 de angajati ai unei ferme din sudul Germaniei unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 au fost confirmati cu coronavirus. La ferma lucreaza aproximativ aproximativ 480 de romani.

MAE, noi precizari in legatura cu romanii infectati cu coronavirus la o ferma din Germania: 151 de conationali au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Externe a revenit cu precizari in legaturacu focarul de coronavirus izbucnit la fermadin regiunea Dingolfing-Landau, Germania,unde s-au infectat si multi lucratori.

MAE: 151 de romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit informatiilor comunicate joi de autoritatile germane Consulatului General al Romaniei la Munchen, pana la acest moment 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

150 romani infectati cu Covid-19 la o ferma legumicola din Germania

Romanii infectati lucreaza intr-o ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, si au fost consult.

Un nou focar de coronavirus in judetul Prahova. Zeci de muncitori de la o fabrica, diagnosticati cu Covid-19. Autoritatile, pentru B1.RO: Firma va lucra intr-o cota de avarie dar nu isi va sista activitatea

Un nou focar de coronavirus a fost depistat in judetul Prahova. Zeci de muncitori ai unei societati comerciale au fost diagnosticati cu Covid-19. in Prahova a explodat numarul de noi cazuri de Covid-19 in.

A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Tanarul care a furat 200. 000 de euro, incercand sa fuga cu banii intr-un autocar de pasageri a fost prins de politisti. Care era destinatia barbatului prins la granita cu Romania, aflati in continuare. Tanarul care a furat 200. 000 de euro din Germania a fost prins Un tanar de 27 de ani, care avea cetatenie dubla .

SUA retrage din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis sa retraga 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat azi seful Pentagonului, Mark Esper, conform AFP.

SUA au decis sa-si retraga din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis retragerea a 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat miercuri seful Pentagonului, Mark Esper, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )