Libnet.ro
UNICEF

06:30

Nou scandal la Spitalul de Arsi: O pacienta spune ca medicii i-au cerut bani pentru medicamente

B1 B1,
Nou scandal la Spitalul de Arsi: O pacienta spune ca medicii i-au cerut bani pentru medicamente

Pacienta care a suferit arsuri pe corp in urma unei operatii de apendicita reclama medicii de la Spital de Arsi, unde a fost transferata ulterior, ca i-au cerut bani pentru medicamente. Aceasta a declarat, in. continuă pe B1

Nou scandal la Spitalul de Arsi: O pacienta spune ca medicii i-au cerut bani pentru medicamente (VIDEO)

Pacienta care a suferit arsuri pe corp in urma unei operatii de apendicita reclama medicii de la Spital de Arsi, unde a fost transferata ulterior, ca i-au cerut bani pentru medicamente. Aceasta a declarat, in.

Un nou scandal la Spitalul de Arsi. O femeie sustine ca medicii i-au cerut 300 de lei pentru a primi o crema necesara tratamentului

O femeie sustine ca medicii de la Spitalul de Arsi i-au cerut 300 de lei pentru a primi o crema necesara tratarii arsurilor. Mai multe paciente care si-au facut operatii estetice la Spitalul de arsi vor fi.

Scandal Spitalul de Arsi: Pacienta: Am sanii moi si ma deprima, Medic: Dati-mi poze pe mail, sa vad

O pacienta a sunat-o pe medicul Cristina Isac si au negociat la telefon detaliile unei operatii de implant cu silicon, inclusiv o varianta de pret, dupa ce interlocutoarea s-a plans ca are sanii moi si este deprimata din acest motiv, cerandu-i-se sa trimita pe mail fotografii relevante in vederea interventiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )