Libnet.ro
UNICEF

14:45

O noua afacere cu masini clasice din Bucuresti mizeaza pe achizitia masinilor in rate, o premiera pe piata din Romania

Hotnews Hotnews,
 O noua afacere cu masini clasice din Bucuresti mizeaza pe achizitia masinilor in rate, o premiera pe piata din Romania

Piata de masini clasice din Romania capata proeminenta, iar afacerile din domeniu se dezvolta constant. Un nou showroom de masini clasice din Bucuresti, care apartine High Class Auto, mizeaza pe masini istorice accesibile, precum si pe posibilitatea de a le cumpara in rate o premiera pentru piata romaneasca de autovehicule istorice. continuă pe Hotnews

Viceprimarul Cornel Pieptea: Validarea titlurilor de calatorie pentru folosirea transportului public din Bucuresti este obligatorie. Informatiile privind lipsa obligativitatii incurajeaza fraudarea regiei

Validarea titlurilor de calatorie pentru folosirea transportului public din Bucuresti este obligatorie, afirma viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, care sustine redefinirea conceptului de validare printr-o noua hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Agerpres.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Un barbat din Bucuresti, dat in urmarire internationala de mai bine de doi ani, a fost extradat din Costa Rica

Un barbat din Bucuresti, care era dat in urmarire internationala de mai bine de doi ani, a fost extradat din Costa Rica si adus in tara miercuri. Barbatul, in varsta de 28 de ani, a fost preluat de politi.

Ministrul rus de Externe acuza Kievul ca ar pregati o noua ofensiva impotriva separatistilor din estul Ucrainei

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a acuzat luni Kievul ca ar pregati o noua ofensiva impotriva separatistilor prorusi in estul Ucrainei, informeaza Reuters. Suntem preocupati de evolutiile din.

Politistii locali din Bucuresti i-au luat la ochi pe fanii semintelor

Bomboana agricola dauneaza grav portofelului. Satui de muntii de coji de seminte din parcuri, politistii locali au inceput sa imparta amenzi in stanga si in dreapta, cu nemiluita. Zeci de bucuresteni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )