Libnet.ro
UNICEF

11:00

O noua campanie de spionaj informatic identificata: Casa Alba a fost afectata

Adevărul Adevărul,
O noua campanie de spionaj informatic identificata: Casa Alba a fost afectata

Echipa Global Research and Analysis Team din cadrul Kaspersky Lab a publicat un raport cu informatii despre o noua campanie de spionaj cibernetic care utilizeaza malware pentru atacuri impotriva unor entitati la nivel inalt, printre care se numara si Casa Alba si Departamentul de Stat al SUA. Lista tintelor include, de asemenea, mai multe organizatii guvernamentale si comerciale din Germania, Coreea de Sud si Uzbekistan. continuă pe Adevărul

Rusii ataca Casa Alba. CozyDuke, o noua campanie de spionaj cibernetic

Echipa Global Research and Analysis Team din cadrul Kaspersky Lab a publicat un raport cu informatii despre o noua campanie de spionaj cibernetic, numita CozyDuke, care utilizeaza malware pentru atacuri impotriva unor entitati la nivel inalt. Printre tintele CozyDuke se numara Casa Alba si Departamentul de Stat al SUA. Lista tintelor include, de asemenea, mai [] Rusii ataca Casa Alba. CozyDuke, o noua campanie de spionaj cibernetic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Barack Obama, pus pe glume la dineul cu jurnalistii acreditati la Casa Alba: Masajul la umeri facut de Joe Biden e magic (VIDEO)

O data pe an, e randul presedintelui american sa dea replica presei. Barack Obama nu a facut exceptie nici in 2015 si a luat cuvantul la dineul cu jurnalistii acreditati la Casa Alba, organizat la un hotel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )