Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin, deschisa dupa 26 de ani de la inceperea lucrarilor

România Liberă România Liberă,
Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin, deschisa dupa 26 de ani de la inceperea lucrarilor

Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin va fi deschisa joi, dupa 26 de ani de la inceperea lucrarilor si o investitie de 60 de milioane de lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin, deschisa dupa 26 de ani de la inceperea lucrarilor

Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin, a carei constructie a inceput in 1988 si a costat 60 milioane lei, va fi deschisa joi, informeaza Mediafax. Managerul Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin,.

MADE IN ROMANIA. Un spital, deschis dupa 26 de ani de la inceperea lucrarilor

Noua maternitate din Drobeta-Turnu Severin, a carei constructie a inceput in 1988 si a costat 60 milioane lei, va fi deschisa joi, pana acum bebelusii fiind adusi pe lume intr-o cladire veche de 84 de ani,.

Culmea sanatatii la Mehedinti: Maternitate noua cu dotare mizerabila

Ne carpim, improvizam in purul stil oltenesc chiar si atunci cand este vorba de sanatate. Asa au inteles autoritatile sa pregateasca deschiderea noii maternitati din Drobeta Turnu Severin.

Lucrarile arheologice de la amfiteatrul roman sunt in pericol din cauza terenului instabil

Lucrarile arheologice de la amfiteatrul roman, descoperit in anul 2010, la Drobeta Turnu Severin sunt puse in pericol din cauza terenului instabil. Din acest motiv, Muzeul Regiunii Portilor de Fier a solicitat, luni, conducerii Consiliului Judetean Mehedinti suma de 28. 000 de lei pentru realizarea unui zid de protectie si tasarea terenului.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Nuntasii galagiosi, tolerati de politie la Turnu Severin

Oltenilor le place sa petreaca si nu e nimic rau in asta. Doar ca unele obiceiuri aduse din mediul rural nu isi au locul la oras, printre imobile. Este vorba de acele petreceri zgomotoase care se organizeaza in fata blocurilor, inainte ca mirii sa ajunga in fata ofiterului de stare civila ori biserica.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, inaugurata oficial dupa o investitie de 70 de milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial, dupa o investitie de 70 de milioane de lei, proiect care a demarat inca din anul 2010.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )