Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noua pista care arunca ancheta din Caracal in aer. Alexandra Macesanu, vazuta in Italia cerand ajutor. Declaratii incredibile facute de martori

Antena3 Antena3,
Noua pista care arunca ancheta din Caracal in aer. Alexandra Macesanu, vazuta in Italia cerand ajutor. Declaratii incredibile facute de martori

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti noi detalii din ancheta Caracal. Mai exact este vorba despre declaratiile a doua martore care sustin ca au vazut-o pe adolescenta care se presupune ca ar. continuă pe Antena3

Noi probe descoperite in padurea din Caracal dupa apel la 112: Fragmente osoase sunt trimise la DIICOT

Criminalistii au gasit in liziera padurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate ramasite umane la indicatiile lui Gheorghe Dinca, mai multe fragmente care par a fi osoase, acestea urmand a fi trimise catre DIICOT pentru cercetari. Echipele au fost alertate cu privire la probe prin apel 112.

Avocatul familiei Macesanu cere o noua expertiza care sa demonstreze daca Luiza si Alexandra au fost cu adevarat ucise

Aparatorul familiei Macesanu cere o noua expertiza care sa demonstreze daca Luiza si Alexandra au fost cu adevarat ucise, dupa cum sustine Gheorghe Dinca. Proba cu butoiul e ireleventa,.

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Gigi Becali spune ca ar putea afla tot adevarul de la Gheorghe Dinca despre crimele pe care a pus ca le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan si trei ore de stat singur cu inculpatul. Nu putem sa.

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )