Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Mers al Trenurilor intra in vigoare din 14 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Noul Mers al Trenurilor intra in vigoare din 14 decembrie

Noul Mers al Trenurilor de calatori - care prevede mai multe trenuri Regio, curse spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane de schi, precum si durate reduse, de aproximativ doua ore, pe ruta Bucuresti Nord-Constanta - va intra in vigoare pe 14 decembrie, potrivit CFR Calatori, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Mersul Trenurilor 2015, in vigoare din 14 decembrie

Noul Mers al Trenurilor de calatori pe anul 2015 - care prevede mai multe trenuri Regio, curse spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane de schi, precum si durate reduse, de aproximativ doua ore, pe ruta Bucuresti Nord-Constanta - va intra in.

Cum va fi vremea pana pe 14 decembrie, in fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 1 - 14 decembrie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

ARMISTITIU in estul Ucrainei. Acordul intra in vigoare vineri, 5 decembrie

Reprezentatii auto-proclamatei Republici Populare Lugansk RPL) si cei ai autoritatilor ucrainene au anuntat ca au ajuns la un acord de incetare a ostilitatilor incepand cu ziua de 5 decembrie, anunta.

NOUL GUVERN vine odata cu Bugetul. Ponta: Va fi gata dupa 14 decembrie

Update 16. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca bugetul va fi prezentat pe 14 decembrie. Pe 14 decembrie venim cu Bugetul. Imediat dupa 13, putem sa venim cu noua structura, a spus Ponta.

Precipitatii mixte in toata tara, pana pe 14 decembrie: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 1 - 14 decembrie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania,.

Samoila Marza, barbatul care a facut singurele fotografii la evenimentele din 1 decembrie 1918

Samoila Marza este numele barbatului care a facut singurele fotografii din timpul evenimentelor de la 1 decembrie 1918. El mai este numit si fotograful Unirii, insa ceea ce nu stie multa lume este ca.

Samoila Marza, barbatul care a facut singurele fotografii la evenimentele din 1 decembrie 1918 (VIDEO)

Samoila Marza este numele barbatului care a facut singurele fotografii din timpul evenimentelor de la 1 decembrie 1918. El mai este numit si fotograful Unirii, insa ceea ce nu stie multa lume este ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )