Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, anunta ca nu are COVID, dar ramane in izolare

Antena3 Antena3,
Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, anunta ca nu are COVID, dar ramane in izolare

Dominic Fritz, noul primar ales al Timisoarei, a anuntat miercuri, pe o retea de socializare, ca a intrat in autoizolare, dupa ce luni s-a intalnit cu o persoana bolnava de COVID. continuă pe Antena3

Dominic Fritz s-a autoizolat dupa ce a aflat ca a fost in contact cu o persoana bolnava de Covid-19

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca s-a autoizolat si si-a facut un test Covid-19 dupa ce luni s-a intalnit cu o persoana care a fost testata pozitiv marti cu noul coronavirus.

Dominic Fritz a intrat in izolare: Luni m-am intalnit cu o persoana care a aflat aseara ca are COVID-19

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri dimineata, pe Facebook, ca s-a autoizolat dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata cu COVID-19.

Dominic Fritz a primit rezultatul testului pentru COVID-19: Voi ramane in autoizolare pana la un al doilea test

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a primit rezultatul testului pentru COVID-19. Testul este negative, dar Fritz va ramane autoizolat pana la un al doilea test negativ.

Dominic Fritz, rezultat negativ pentru COVID-19 El ramane in izolare

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a primit rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-a facut dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata, si ca acesta este negativ. El ramane insa in izolare.

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, declaratii despre o posibila candidatura la prezidentiale

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a explicat daca ar candida sau nu la alegerile prezidentiale din Romania, in viitor. Candidatul USR PLUS a dezvaluit parerea s-a personal despre politica, dar si.

Dominic Fritz, testat negativ: Voi ramane in autoizolare voluntara pana la un al doilea test Recomandarea mea e sa purtati masca si sa pastrati distanta oriunde puteti

UPDATE, 7 octombrie, ora 12. 40 Dominic Fritz a anuntat ca a primit rezultatul testului pentru COVID-19 pe care l-a efectuat dimineata, iar acesta este negativ. Chiar si asa, noul primar al.

Dominic Fritz: in Timisoara, nu mai suntdisponibile paturi de terapie intensiva. Personalul medical e epuizat

Dominic Fritz, aflat in izolare la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu coronavirus, doreste sa se urgenteze investitura sa in functie de primar al Timisoarei.

Vizita lui Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, la Spitalul de Boli InfectioaseVictor Babes

Dominic Fritz s-a intalnit cu Cristian Oancea, managerulSpitauluide Boli Infectioase din Timisoara, directorul medical Diana Manolescu, cat si cu celebrul medic VirgilMusta, seful Clinicii Boli Infectioase 1.

O noua vedeta din Romania are covid-19: Inevitabilul s-a intamplat! Fanii sunt socati

O noua persoana publica din Romania a fost testata pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba si cum si-a instiintat fanii cu ultima veste care i-a cam socat? Iata mesajul vedetei si comentariile celor care o urmaresc in mediul online. Noua vedeta de la noi infectata cu coronavirus Ellie White a fost confirmata cu noul .

Vergil Chitac, noul primar al Constantei: Oamenii mi s-au plans de lucruri minimale, de-ti vine sa urli: spatii verzi, trotuare, parcari si locuri de joaca pentru copii

Desi Constanta este principalul oras-port la Marea Neagra si un punct important pe harta strategica a Europei, orasul a ramas subdezvoltat. Oamenii vor in primul rand lucruri simple, elementare, de bun-simt, pentru Constanta, pe langa crearea unei perspective. Noul primar Vergil Chitac a transmis deja un mesaj tinerilor urandu-le succes in studii, la inceputul anului universitar si spunandu-le ca orasul ii asteapta inapoi acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )