Libnet.ro
UNICEF

06:31

Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP.

Novak Djokovici s-a impus la Wimbledon si redevine numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, informeaza AFP. Djokovici l-a invins in finala, cu scorul de 6-7 7/9), 6-4, 7-6 7/4), 5-7, 6-4, pe elvetianul.

Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Novak Djokovici 2 ATP) si Roger Federer 4 ATP) se dueleaza pentru trofeul de la Wimbledon. Ultimul act al competitiei se disputa duminica, nu mai devreme de 16.

Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Sarbul Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon la capatul unei meci dramatic in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Petra Kvitova a invins-o pe Eugenie Bouchard si a castigat turneul de la Wimbledon

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si a 13-a.

Petra Kvitova a castigat turneul de la Wimbledon

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Wimbledon, impunandu-se in finala cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si a 13-a favorita, scor 6-3, 6-0.

Roger Federer si Novak Djokovici, in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Federer a obtinut calificarea dupa ce a trecut in semifinale de canadianul Milos.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Contrexeville

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap se serie numarul 5, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville Franta), dotat cu premii in valoare totala de 100. 000 de dolari, informeaza itftennis. com.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Contrexeville

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap se serie numarul 5, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville Franta). Begu a invins-o in finala, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sportiva Kaia Kanepi Estonia),.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2702 seconds )