Libnet.ro
UNICEF

18:30

Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

România Liberă România Liberă,
Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP. continuă pe România Liberă

Roger Federer si Novak Djokovici, in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Federer a obtinut calificarea dupa ce a trecut in semifinale de canadianul Milos.

Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP, conform.

Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Sarbul Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon la capatul unei meci dramatic in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Novak Djokovici s-a impus la Wimbledon si redevine numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, informeaza AFP. Djokovici l-a invins in finala, cu scorul de 6-7 7/9), 6-4, 7-6 7/4), 5-7, 6-4, pe elvetianul.

Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Novak Djokovici 2 ATP) si Roger Federer 4 ATP) se dueleaza pentru trofeul de la Wimbledon. Ultimul act al competitiei se disputa duminica, nu mai devreme de 16.

Tenis: Perechea italiana Sara Errani/Roberta Vinci a castigat finala probei de dublu feminin la Wimbledon

Perechea italiana Sara Errani/Roberta Vinci, favorite 2, a castigat, sambata, finala feminina a probei de dublu de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )