Libnet.ro
UNICEF

18:30

Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Novak Djokovici 2 ATP) si Roger Federer 4 ATP) se dueleaza pentru trofeul de la Wimbledon. Ultimul act al competitiei se disputa duminica, nu mai devreme de 16. continuă pe Adevărul

Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP, conform.

Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP.

Novak Djokovic, campion la Wimbledon in fata lui Roger Federer

Finala de vis la Wimbledon intre principalul favorit Novak Djokovic si Roger Federer, un meci intins pe durata a cinci seturi si castigat in cele din urma de jucatorul sarb dupa 3 ore si 56 de minute.

Novak Djokovici s-a impus la Wimbledon si redevine numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, informeaza AFP. Djokovici l-a invins in finala, cu scorul de 6-7 7/9), 6-4, 7-6 7/4), 5-7, 6-4, pe elvetianul.

Roger Federer si Novak Djokovici, in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Federer a obtinut calificarea dupa ce a trecut in semifinale de canadianul Milos.

Wimbledon Roger Federer si Novak Djokovic vor juca finala turneului/ Mai poate castiga Federer un Mare Slem?

Roger Federer s-a calificat vineri in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, unde urmeaza sa il intalneasca pe tenismenul sarb Novak Djokovic, informeaza AFP. Federer l-a invins in semifinale pe pe canadianul Milos Raonic 6-4, 6-4, 6-4). Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul 2 ATP si cap de serie numarul 1, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 2), 7-6 7), pe jucatorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, calificandu-se pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Roger Federer, in finala! Va juca duminica impotriva lui Djokovici

Roger Federer s-a calificat in finala Grand Slamului de la Londra, dupa o victorie scurta, in trei seturi, in fata canadianului Milos Raonic.

Wimbledon: Roger Federer va juca duminica finala impotriva lui Djokovici

Roger Federer s-a calificat in finala Grand Slamului de la Londra, dupa o victorie scurta, in trei seturi, in fata canadianului Milos Raonic.

Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Sarbul Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon la capatul unei meci dramatic in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Wimbledon Roger Federer s-a calificat in semifinale

Roger Federer cap de serie nr. 4) s-a calificat miercuri in semifinalele turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce l-a invins in sferturi pe compatriotul sau Stanislas Wawrinka, scor 3-6 7-6 5) 6-4 6-4. Vezi in articol programul semifinalelor pe tabloul masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )