Libnet.ro
UNICEF

16:16

Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Adevărul Adevărul,
Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Sarbul Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon la capatul unei meci dramatic in fata bulgarului Grigor Dimitrov. continuă pe Adevărul

Roger Federer si Novak Djokovici, in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Federer a obtinut calificarea dupa ce a trecut in semifinale de canadianul Milos.

Wimbeldon Djokovic s-a calificat in finala dupa ce l-a invins pe Dimitrov

Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul 2 ATP si cap de serie numarul 1, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 2), 7-6 7), pe jucatorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, calificandu-se pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

Wimbledon Roger Federer si Novak Djokovic vor juca finala turneului/ Mai poate castiga Federer un Mare Slem?

Roger Federer s-a calificat vineri in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, unde urmeaza sa il intalneasca pe tenismenul sarb Novak Djokovic, informeaza AFP. Federer l-a invins in semifinale pe pe canadianul Milos Raonic 6-4, 6-4, 6-4). Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul 2 ATP si cap de serie numarul 1, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 2), 7-6 7), pe jucatorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, calificandu-se pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )