Libnet.ro
UNICEF

08:00

NUCLEARELECTRICA, DUPA EXPLOZIA DIN RUSIA: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NUCLEARELECTRICA, DUPA EXPLOZIA DIN RUSIA: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, ieri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, intr-o conferinta de presa, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

EXCLUSIV ONLINE Presedintele CNCAN, despre explozia din Rusia: NU exista nici un fel de activitate in domeniul cresterii radiatilor pe teritoriul Romaniei

EXCLUSIV ONLINE Suspiciunile ca explozia care a avut loc joi dimineata, in Rusia detalii AICI), ar fi fost de natura nucleara in urma testarii unei rachete nu este confirmata de masuratorile efectuate de.

Nuclearelectrica: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, miercuri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. El a fost intrebat de jurnalisti daca a primit vreo informare in legatura cu incidentul din Rusia. Nu am primit niciun fel de informare decat cea de publica. Este un incident militar. Asa cum a aratat si CNCAN Comisia Nationala pentru Controlul Activitatii Nucleare - n. r. ) nu exista o crestere a nivelului de radiatii. Nici noi, la Cernavoda, unde monitorizam aceste emisii, nu am sesizat o crestere a nivelului de radiatii, a aratat Ghita.

Nuclearelectrica, anunt de ultima ora in urma exploziei din Rusia: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, a anuntat ca nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut in urma exploziei nucleare din Rusia produsa la o baza de lansare a rachetelor din.

Explozia nucleara din Rusia: Radioactivitatea a depasit de 16 ori nivelul obisnuit Autoritatile recomanda rezidentilor din Nyonoska sa paraseasca zona

Nivelul de radioactivitate dupa explozia de joi la o baza de testare a rachetelor nucleare, in Marele Nord rusesc, a depasit de 16 ori nivelul normal fara sa reprezinte un pericol pentru sanatate, a anuntat Agentia rusa de meteorologie, relateaza AFP. Cu toate acestea, autoritatile recomanda rezidentilor localitatii Nyonoska sa paraseasca zona pana miercuri din cauza lucrarilor care se desfasoara la baza militara din apropiere unde a explodat saptamana trecuta racheta, relateaza Reuters.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

Trump sustine ca stie multe despre explozia nucleara din Rusia. Replica unui expert

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa produsa joia trecuta intr-o baza militara din Rusia si a dat asigurari chiar ca Statele Unite au o arma similara, dar mai avansata, transmite AFP.

Tarile europene sunt in alerta in urma exploziei nucleare din Rusia

Explozia din nordul Rusiei de pe 5 august, care a dus la moartea a cinci cercetatori, facea parte di.

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care .

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri, ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs, joi, intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )