Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nuland: Rusia risca noi sanctiuni, daca nu faciliteaza respectarea armistitiului in Ucraina

Antena3 Antena3,
Nuland: Rusia risca noi sanctiuni, daca nu faciliteaza respectarea armistitiului in Ucraina

O echipa de specialisti americani se afla in Europa pentru a discuta noi sanctiuni sectoriale impotriva Rusiei, daca armistitiul din estul Ucrainei nu va fi respectat, a atras atentia Victoria Nuland, asistent. continuă pe Antena3

Angela Merkel: Rusia risca noi sanctiuni daca armistitiul din Ucraina va fi incalcat

Uniunea Europeana va impune noi sanctiuni Rusiei daca vor exista incalcari grave ale armistitiului fragil din estul Ucrainei, avertizeaza cancelarul Germaniei, Angela Merkel, citata de Reuters.

Angela Merkel: Ucraina trebuie sa recastige controlul asupra granitei cu Rusia / Europenii sunt pregatiti pentru noi sanctiuni, daca acordul de la Minsk este incalcat flagrant

Ucraina trebuie sa recastige controlul asupra granitei sale cu Rusia, aflat in prezent in mainile separatistilor, a subliniat miercuri cancelarul german Angela Merkel, care a adaugat ca europenii sunt pregatiti sa impuna noi sanctiuni in cazul unor incalcari flagrante ale acordului de la Minsk, scrie AFP. La Washington, Victoria Nuland a precizat ca o echipa americana se afla in Europa in aceasta saptamana pentru a discuta o coordonare cu europenii daca acordul de la Minsk este incalcat.

SUA ameninta Rusia cu noi sanctiuni economice

SUA au avertizat Rusia ca noi sanctiuni economice vor fi luate impotriva ei in cazul nerespectarii acordurilor de la Minsk privind reglementarea situatiei din estul separatist al Ucrainei, a declarat luni.

Merkel: Orice incalcare grava a incetarii focului in estul Ucrainei duce la noi sanctiuni

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat miercuri Rusia ca orice incalcare grava a actualei incetari fragile a focului in estul Ucrainei va determina Uniunea Europeana sa impuna noi sanctiuni contra .

Angela Merkel: Orice incalcare grava a incetarii focului in estul Ucrainei duce la noi sanctiuni

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat miercuri Rusia ca orice incalcare grava a actualei incetari a focului in estul Ucrainei va determina Uniunea Europeana sa impuna noi sanctiuni contra Moscovei pentru.

Marea Britanie risca sanctiuni daca nu limiteaza bonusurile bancherilor

Marea Britanie risca un proces la Curtea Europeana de Justitie si chiar amenzi, daca nu va respecta noi reguli ale Autoritatii Bancare Europene EBA) referitoare la limitarea bonusurilor bancherilor, facute publice azi, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )