Libnet.ro
UNICEF

15:30

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Adevărul Adevărul,
Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, potrivit datelor Reuters, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total. continuă pe Adevărul

Un nou record de 50 de milioane de cazuri a fost inregistrat la nivel global

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total, transmite News. ro.

CORONAVIRUS |Numarul cazurilor de imbolnavire a depasit pragul de 50 de milioane, la nivel mondial

Numarul imbolnavirilor de COVID-19 la nivel mondial a trecut, duminica, de pragul de 50 de milioane, un sfert dintre cazuri fiind inregistrate in ultimele 30 de zile, adica in al doilea val al pandemiei,.

CORONAVIRUS |Belgia a depasit pragul de jumatate de milion de cazuri de Covid-19

Belgia trecut pragul de o jumatate de milion de imbolnaviri cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, potrivit datelor oficiale publitcate luni. Numarul cazurilor de COVID-19 a ajuns in Belgia.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP.

Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale. Un numar de 8 se afla in sectiile de Terapie Intensiva. 241 de copii infectati cu noul.

Directoarea Operei Nationale Romane Iasi este infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea a spus ca este infectata cu noul coronavirus.

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, a confirmat pentru Europa FM ca este infectata cu noul coronavirus.

Criza COVID-19 le da escrocilor noi idei. Mai multor persoane li s-au cerut bani, sub pretextul ca o ruda s-a infectat cu noul coronavirus si are nevoie de dispozitive medicale foarte scumpe pentru tratament

Escrocii n-au ratat ocazia oferita de pandemie si se folosesc chiar si de noul coronavirus pentru a-si pacali victimele si a le fura banii. Ei le spun oamenilor ca una dintre rudele lor s-ar fi infectat cu.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )