Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale. Un numar de 8 se afla in sectiile de Terapie Intensiva. 241 de copii infectati cu noul. continuă pe B1

MINISTERUL SANATATII: 765 de medici care au finalizat pregatirea in Rezidentiat au obtinut certificatele de specialist

Un numar de 765 de medici, medici dentisti si farmacisti care au finalizat pregatirea in Rezidentiat au obtinut certificatele de specialist dupa promovarea examenelor organizate de Ministerul Sanatatii.

INTERVIU Emanuel Ungureanu: Ministerul Sanatatii a avut oferte de la laboratoare din strainatate care puteau sa faca 100 de mii de teste pe zi Domnii Rafila si Cercel, cele mai autorizate voci pe epidemie, au devenit propagandisti PSD-isti

Riscam sa ajungem la 15. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi in preajma alegerilor, in cel mai bun caz, avertizeaza Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-un interviu acordat HotNews. ro. El acuza Ministerul Sanatatii ca a avut pe masa, inca din aprilie-mai, oferte ale unor laboratoare din Austria, Polonia si Ungaria care ar fi putut prelucra 100. 000 de teste zilnic in tara noastra. Ce s-a intamplat cu aceste oferte nu se stie clar nici pana astazi.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP.

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, potrivit datelor Reuters, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total.

Directoarea Operei Nationale Romane Iasi este infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea a spus ca este infectata cu noul coronavirus.

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, a confirmat pentru Europa FM ca este infectata cu noul coronavirus.

Criza COVID-19 le da escrocilor noi idei. Mai multor persoane li s-au cerut bani, sub pretextul ca o ruda s-a infectat cu noul coronavirus si are nevoie de dispozitive medicale foarte scumpe pentru tratament

Escrocii n-au ratat ocazia oferita de pandemie si se folosesc chiar si de noul coronavirus pentru a-si pacali victimele si a le fura banii. Ei le spun oamenilor ca una dintre rudele lor s-ar fi infectat cu.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

Care sunt caracteristicile pacientilor italieni care au decedat fiind infectati cu coronavirus: Varsta medie a victimelor este de 80 de ani

Autoritatile din Italia au publicat date cu privire la profilul pacientilor infectati cu noul coronavirus care au decedat. Este vorba despre un raport al Institutului Superior de Sanatate din Italia, actualizat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )