Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Adevărul Adevărul,
Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

Criza COVID-19 le da escrocilor noi idei. Mai multor persoane li s-au cerut bani, sub pretextul ca o ruda s-a infectat cu noul coronavirus si are nevoie de dispozitive medicale foarte scumpe pentru tratament

Escrocii n-au ratat ocazia oferita de pandemie si se folosesc chiar si de noul coronavirus pentru a-si pacali victimele si a le fura banii. Ei le spun oamenilor ca una dintre rudele lor s-ar fi infectat cu.

Directoarea Operei Nationale Romane Iasi este infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea a spus ca este infectata cu noul coronavirus.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, a confirmat pentru Europa FM ca este infectata cu noul coronavirus.

Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale. Un numar de 8 se afla in sectiile de Terapie Intensiva. 241 de copii infectati cu noul.

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, potrivit datelor Reuters, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total.

Nu un an, nici noua luni, dar macar 6 luni sa ne luam angajamentul ca nimeni din familiile noastre si nimeni din anturajul nostru nu va muri in urma infectarii cu noul coronavirus

Luna octombrie a fost, pentru mine, luna in care baiatul meu a implinit 33 de ani, departe de casa, dar si luna in care doi dintre prietenii mei au simtit, pe pielea lor, ce inseamna raceala la plamani in plina criza generata de coronavirus.

9.937 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 9. 937 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronav.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )