Libnet.ro
UNICEF

11:45

Numarul romanilor infectati din echipa de sprijin care lucrat in Republica Moldova a ajuns la sapte

România Liberă România Liberă,
Numarul romanilor infectati din echipa de sprijin care lucrat in Republica Moldova a ajuns la sapte

Sapte oameni din cadrul echipei romanesti care a lucrat in sprijinul medicilor din Republica Moldova. continuă pe România Liberă

DIGI: Trecerea la munca de acasa a crescut nu doar traficul, ci si numarul romanilor care s-au abonat la internet fix si televiziune prin cablu

Grupul DIGIRCSRDS, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a raportat vineri venituri in crestere cu 11% pana la 313,2 milioane de euro in primul trimestru din acest an in pietele din Romania, Ungaria si Spania, dar si o crestere cu 9% a contractelor de servicii incheiate. Necesitatea de a fi conectati si trecerea masiva la munca de acasa au contribuit la utilizarea sustinuta de servicii fixe. Retelele noastre au sustinut o crestere de trafic de pana la 30%, pentru datele fixe, la ore de varf, si o crestere normala a traficului de date mobile de 11%, in martie, comparativ cu februarie, in Romania. , a declarat Serghei Bulgac, Chief Executive Officer CEO) al Digi Communications N.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Sapte persoane din echipa medicala care a fost in Republica Moldova, depistate cu noul coronavirus

Sapte persoane care au revenit in Romania, sambata, dupa o misiune umanitara de 14 zile in Republica Moldova, au fost depistate cu noul coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )