Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce nume voia Gigi Becali sa puna Stelei inainte de FCSB

Antena3 Antena3,
Ce nume voia Gigi Becali sa puna Stelei inainte de FCSB

Gigi Becali a fost obligat sa renunte la numele Steaua,astfel ca, incepand de saptamana trecuta, echipa ros-albastrilor se numeste FCSB. Finantatorul a dezvaluit care. continuă pe Antena3

Ce nume voia Gigi Becali sa puna Stelei inainte de FCSB. Mi-au zis ca nu am voie

Gigi Becali a fost obligat sa renunte la numele Steaua,astfel ca, incepand de saptamana trecuta, echipa ros-albastrilor se numeste FCSB. Finantatorul a dezvaluit care.

Reactie surprinzatoare in favoarea lui Gigi Becali din partea unui nume urias al sportului: Trebuia sa-i spuna Stiaua, nu FCSB. Liga a IV-a nu exista pentru mine“

La 17 ianuarie, finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca a inregistrat trei nume la Registrul Comertului pentru societatea care administreaza echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucuresti si Fotbal Club Sporting Bucuresti. Pana la urma, Steaua a devenit oficial FCSB.

Primul transfer din era FCSB: Gigi Becali il ingroapa in bani pe Ciprian Deac. Cifre impresionante ale afacerii

Entuziasmat de faptul ca echipa sa a ramas in lupta pentru titlu, Gigi Becali a anuntat primul transfer din era FCSB.

In ce casa locuieste Gigi Becali

Gigi Becali locuieste intr-o casa impozanta, un adevarat palat decorat si amenajat ca unul din secolul al XIII-lea. Mobila in stil rococo, catifea rosie si mult, mult aur. Iata cateva imagini din dormitorul latifundiarului din Pipera.

in ce casa locuieste Gigi Becali

Gigi Becali locuieste intr-o casa impozanta, un adevarat palat decorat si amenajat ca unul din secolul al XIII-lea. Mobila in stil rococo, catifea rosie si mult, mult aur. Iata cateva imagini din dormitorul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali vrea sa fie presedintele Aliantei BINE. Cer drept de VETO iar ceilalti sa fie subalterni. Altfel nu ma intereseaza!

Gigi Becali revine pe scena politica si se alatura aliantei de dreapta abia aparuta pescena politica romanesca. Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare si Partidul Noua Dreapta.

Gigi Becali revine in politica si se alatura unei aliante abia formate

Gigi Becali revine pe scena politica si se alatura aliantei de dreapta abia aparuta pe scena politica romanesca. Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare si Partidul Noua Dreapta.

Gigi Becali, atac la adresa premierului Sorin Grindeanu: E copilul lui Dragnea. Nu e barbat adevarat, e un copilandru

Intrat prin telefon in emisiunea News Magazine, Gigi Becali a comentat tinuta lui Sorin Grindeanu, atunci cand s-a intalnit cu Printul Charles, si care a fost aspru criticata de stilisti.

Gigi Becali a explicat cum s-a ajuns de la Steaua la FCSB: ce alte denumiri a luat in calcul latifundiarul din Pipera

Finantatorul ros-albastrilor a povestit, la un moment dat, ca FCSB vine de la Faci Ce Spune Becali. Totusi, a avut si alte optiuni.

Gigi Becali, dupa FCSB-Dinamo 2-1: Am jucat impotriva a 12 jucatori

Patronul FCSB s-a declarat incantat de prestatia echipei sale dupa victoria in fata lui Dinamo, dar a pus tunurile pe arbitrul partidei.'Meciul a fost foarte frumos, am avut mai multe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )