Libnet.ro
UNICEF

09:15

Numire neasteptata in Guvern: Avocatul Gheorghe Piperea, noul consilier al lui Mihai Tudose

B1 B1,
Numire neasteptata in Guvern: Avocatul Gheorghe Piperea, noul consilier al lui Mihai Tudose

Mihai Tudose i-a gasit inlocuitor lui Eugen Teodorovici pentru pozitia de consilier onorific. Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit pentru a ii fi consilier pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de. continuă pe B1

Gheorghe Piperea, numit consilier onorific al premierului

Premierul Mihai Tudose l-a numit joi pe avocatul Gheorghe Piperea drept consilier onorific pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Piperea a fost numit in aceasta funtie dupa demiterea lui Eugen Teodorovici.

Gheorghe Piperea, numit consilier onorific al premierului Tudose

Avocatul Gheorghe Piperea, numit consilier onorific, de premierul Tudose, in locul lui Eugen Teodorovici. Decizia a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial. Acesta se va ocupa de chestiuni de fiscalitate,.

Gheorghe Piperea, noul consilier onorific al premierului Tudose

Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit de premierul Mihai Tudose noul sau consilier onorific pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa.

Premierul Tudose l-a numit consilier onorific pe avocatul Gheorghe Piperea, pe postul din care l-a demis pe Teodorovici

Premierul Mihai Tudose l-a numit joi pe avocatul Gheorghe Piperea in functia de consilier onorific pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Gheorghe Piperea, numit in functia de consilier onorific al premierului

Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa, potrivit unei decizii a premierului publicata astazi in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )