Libnet.ro
UNICEF

05:15

Oamenii care au facut bani pe Instagram in timp ce tu n-ai facut decat selfie-uri

Adevărul Adevărul,
Oamenii care au facut bani pe Instagram in timp ce tu n-ai facut decat selfie-uri

Cand Getty Images si Instagram au anuntat ca premiaza fotografi care documenteaza comunitati izolate, parea o oportunitate foarte buna de afirmare pentru tinerele talente. Acum, vedem care sunt aceste talente. continuă pe Adevărul

Lumea ciudata a biohackerilor: oamenii care isi implanteaza casti permanente si magneti in degete

Stim deja cine sunt hackerii: baietii rai care sparg sistemele computerelor cu intentii obscure. Se pare ca a aparut insa, o subspecie si mai bizara, care insa nu se limiteaza la tehnologie. intr-un articol publicat in Telegraph, Jamie Barlett detaliaza o vizita bizara la o conventie de biohackeri. in functie de viziunea fiecaruia, este fie [] Lumea ciudata a biohackerilor: oamenii care isi implanteaza casti permanente si magneti in degete Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studiu: Oamenii care nu dorm suficient, risc ridicat de imbolnavire (VIDEO)

Oamenii care nu dorm suficient risca sa se imbolnaveasca mult mai repede decat in mod normal. Asta arata specialistii americani care au realizat si un studiu, bazat pe sute de voluntari expusi unor virusi ai.

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, vandalizata: Oamenii care au vreo problema cu el nu ar trebui sa se exprime pe acest bulevard

Steaua candidatului republican in cursa prezidentiala Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood a fost vandalizata, fiind desenat un mare semn X de culoare galbena galben peste stea, care a fost insa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )