Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oamenii de stiinta au obtinut cele mai vechi piese muzicale, generate pe computerul lui Alan Turing

Playtech Playtech,
Oamenii de stiinta au obtinut cele mai vechi piese muzicale, generate pe computerul lui Alan Turing

Oamenii de stiinta au reusit sa faca rost de cele mai vechi piese muzicale generate pe computer, inregistrate in urma cu 65 de ani cu ajutorul unei masinarii construite de Alan Turing. Este vorba despre trei melodii: God Save the King, Baa Baa Black Sheep si In The Mood, obtinute cu ajutorul unui computer gigantic []. continuă pe Playtech

Locul in care sotii nu au niciun cuvant de spus in gospodarie, iar femeile sunt cap de familie. Una dintre cele mai vechi traditii vorbeste despre rolul sotilor in viata de zi cu zi (FOTO)

In vestul insulei Sumatra, din Indonezia, traieste cea mai mare societate matriliniara din lume. in aceste familii, conform traditiei, un barbat este considerat oaspete in casa femeii.

Cele mai populare pozitii sexuale din lumea intreaga

Cand vine vorba de sex, oricat de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite pozitii sau cele mai fierbinti, adevarul este ca inca sunt oameni care le prefera pe cele clasice, indiferent in ce colt de lume s-ar afla. Dar exista si cateva surprize.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

(P) Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare

Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare .

Expertii dezvaluie cele mai importante lectii financiare pe care parintii trebuie sa le predea copiilor: Aceste abilitati le asigura succesul in viata

Cinci experti in educatia financiara dezvaluie cele mai importante lectii pe care parintii trebuie sa le predea copiilor. Acestia ii sfatuieste pe adulti sa ii invete pe cei mici inca de la varste fragede valoarea banilor si cum sa-i cheltuie cu intelepciune.

Marti dimineata, Donald Trump si Hillary Clinton se confrunta pentru prima data la o dezbatere prezidentiala/ Se anunta a fi una dintre cele mai vizionate dezbateri din istoria politica a SUA

Hillary Clinton si Donald Trump se vor confrunta pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala ce se anticipeaza a fi una dintre cele mai vizionate si anticipate confruntari politice din istoria SUA, anunta Reuters.

Cele mai multe metode de planificare familiala, necunoscute in mediul rural

Cele mai multe metode de planificare familiala sunt necunoscute in mediul rural, potrivit celui mai recent raport dat publicitatii de Fundatia World Vision Romania. Concret, documentul subliniaza ca in mediul rural nu sunt cunoscute criteriile de alegere a unei metode contraceptive, eficienta, siguranta si modul de utilizare, dar nici care sunt efectele secundare ale diverselor metode.

X Factor, audiente sub Pro TV in seara de duminica, dar cu cele mai bun cifre din ultimii trei ani: ce concurenti au trecut mai departe

Show-ul X Factor difuzat in seara de duminica a reusit sa se tina aproape de Pro TV pe intervalul de difuzare. Totodata, emisiunea a adunat cele mai bune cifre de audienta din ultimii trei ani.

FOTOGALERIE Cine sunt castigatorii Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est

Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est - si-a desemnat in acest weekend castigatorii. Premiantii editiei sunt arhitecti din Austria, Croatia, Grecia, Romania si Turcia. Gala a avut loc duminica, 25 septembrie 2016, la Teatrul National Bucuresti.

Cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun

Stim cu totii ca masa de dimineata este cea mai importanta dintre toate. Asa ca, ar fi bine sa nu o mai sariti. insa, asta nu inseamna ca este bine sa mancati orice. Iata care sunt cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )