Libnet.ro
UNICEF

06:15

Oamenii vorbesc! Primele marturii despre atrocitatile pedofilului din Calarasi

Antena3 Antena3,
Oamenii vorbesc! Primele marturii despre atrocitatile pedofilului din Calarasi

Doi copii abandonati de parinti au fost agresati sexual si tinuti ostatici. Suspect de aceste atrocitati este un barbat de 52 de ani. Copii ar fi fost gasiti in doua case ale individului, unul din. continuă pe Antena3

Vesti de ultima ora despre Leo Iorga. Din pacate, artistul a fost internat de urgenta. Care e starea lui acum

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele. Medicii au descoperit ca are probleme grave la singurul plaman pe care il mai are si au decis sa il interneze in spital. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de un apropiat al artistului. Leo Iorga a fost internat in spital de urgenta Leo este .

Ramona Ioana Bruynseels, reactie dupa cazul pedofilului din Calarasi: Primul sentiment e de groaza. Trebuie sa schimbam ceva

Ramona Ioana Bruynseels, candidataumanistilor laalegerile prezidentiale, reactioneaza in cazul minorilor abuzati de pedofilul din Calarasi. Ramona Ioana Bruynseels sustine ca este nevoie de o .

Primele detalii despre Diablo 4, dezvaluite de Blizzard: cand va fi anuntat oficial

Diablo 3 a fost lansat in urma cu aproximativ sapte ani de catre cei de la Blizzard. Diablo 2 a fost publicat in 2000. Pentru ca este una dintre cele mai profitabile francize din toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )