Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, a murit la varsta de 48 de ani

România Liberă România Liberă,
Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, a murit la varsta de 48 de ani

Actrita Oana Ioachim a murit in dimineata zilei de vineri, la varsta de 48 de ani, iar cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati duminica, de la ora 12. 30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Grivitei din Bucuresti, au transmis reprezentanti ai Teatrului Mic, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Actrita Oana Ioachim a murit la varsta de 48 de ani

Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, s-a stins din viata vineri dimineata, la varsta de 48 de ani, informeaza institutia de spectacole, intr-un comunicat. Oana Ioachim era fiica dramaturgului Paul Ioachim si a avut o cariera recunoscuta atat in teatru, cat si in cinematografie.

A murit actrita Oana Ioachim. Avea 48 de ani

Actrita Oana Ioachim a murit in dimineata zilei de vineri, la varsta de 48 de ani, informeaza un comunicat la Teatrului Mic. Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati duminica, de la ora 12. 30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Grivitei din Bucuresti.

Doliu in lumea teatrului romanesc. A murit actrita Oana Ioachim. Avea numai 48 de ani

Actrita Oana Ioachim a murit in dimineata zilei de vineri, la varsta de 48 de ani, iar cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati duminica, de la ora 12. 30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea.

Toti elevii si prescolarii din Bucuresti vor fi supravegheati. Ce plan are Inspectoratul Scolar

Inspectoratul Scolar al Capitalei vrea sa instaleze sisteme video complexe in toate gradinitele si scolile din Bucuresti. Astfel numarul total al camerelor video din aceste institutii ar putea ajunge la peste 14. 000 unitati.

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi supravegheate video: Scopul proiectului este prevenirea incidentelor si eliminarea intrusilor

Reprezentantii Inspectoratului Scolar au cerut ca toate cele 420 de scoli si gradinite din Bucuresti sa aiba un sistem eficient de supraveghere video, cu scopul prevenirii incidentelor si a eliminarii.

Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina...Mega Image

General NIC, operatorul unuia dintre cele mai vechi lanturi supermarketuri din Bucuresti si chiar si din Romania, este pe punctul sa devina Mega Image, tranzactia dintre cele doua parti urmand sa fie supusa analizei din partea Consiliului Concurentei.

(P) Din pasiunea pentru stilul latin: cum a decurs drumul spre succes a uneia dintre cele mai mari scoli de dans din Bucuresti

Povestile de succes se nasc din pasiuni si vise marete. Unde mai pui si perseverenta si curajul de a porni la drum chiar si cand contextul nu este ca cel din vis, reusita este cu atat mai mult de apreciat. Este si cazul lui Dumitru Balan, un tanar.

Cum comenteaza mitropolitul Clujului constructia moscheei din Bucuresti

Musulmanii care traiesc in Bucuresti au nevoie de o moschee, insa de una normala, nu supradimensionata, care sa epateze si sa te striveasca, a declarat mitropolitul Clujului, iPS Andrei Andreicut.

Mitropolitul Clujului: Musulmanii din Bucuresti au nevoie de moschee normala, nu una care sa epateze

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, spune ca musulmanii care traiesc in Bucuresti au nevoie de o moschee, insa de una normala, nu supradimensionata, care sa epateze si sa te striveasca. Mitropolitul este de parere ca trebuie sa fie si reciprocitate, pentru ca si romanii isi doresc o biserica in Istanbul.

O refugiata din Bucuresti, in spital dupa ce a luat mai multe pastile

O tanara armeanca dintr-un centru de refugiati din Capitala a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce a luat mai multe pastile, potrivit managerului Ambulantei Bucuresti, Alis Grasu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )