Libnet.ro
UNICEF

18:45

Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina...Mega Image

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina...Mega Image

General NIC, operatorul unuia dintre cele mai vechi lanturi supermarketuri din Bucuresti si chiar si din Romania, este pe punctul sa devina Mega Image, tranzactia dintre cele doua parti urmand sa fie supusa analizei din partea Consiliului Concurentei. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina... Mega Image

General NIC, operatorul unuia dintre cele mai vechi lanturi supermarketuri din Bucuresti si chiar si din Romania, este pe punctul sa devina Mega Image, tranzactia dintre cele doua parti urmand sa fie supusa analizei din partea Consiliului Concurentei.

Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiati

Dezvaluiri socante despre imigratii care au invadat Europa. Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane se afla la Berlin, dupa ce s-a infiltrat printre miile de refugiati veniti.

(P) Din pasiunea pentru stilul latin: cum a decurs drumul spre succes a uneia dintre cele mai mari scoli de dans din Bucuresti

Povestile de succes se nasc din pasiuni si vise marete. Unde mai pui si perseverenta si curajul de a porni la drum chiar si cand contextul nu este ca cel din vis, reusita este cu atat mai mult de apreciat. Este si cazul lui Dumitru Balan, un tanar.

Noul iPhone 6s a fost lansat. Tim Cook: Sunt cele mai avansate iPhone-uri din istorie, am imbunatatit totul!

Apple a lansat noul iPhone 6s, cel mai mare iPad de pana acum si noul Apple TV, in fata a 7. 000 de oameni la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. iPhone 6 este cel mai popular smartphone facut de.

Paradoxul infrastructurii din Romania: Cu 2.000 de ani in urma, imparatul Traian a construit un drum de 200 km, care e functional si astazi, iar autostrada inaugurata acum 10 luni a fost inchisa, pentru ca s-a stricat

Romania se poate lauda cu cel mai prost drum, dar si cu unul dintre cele mai vechi drumuri functionale din Europa. Primul are o vechime de peste 2. 000 de ani si a fost construit de imparatul Traian in Dacia, iar.

Los Vivancos, fratii cu cele mai rapide picioare, vin in Romania cu un nou spectacol de flamenco

Los Vivancos, una dintre cele mai indragite trupe de dansatori de flamenco din lume, vor aduce la Bucuresti, pe 22 decmebrie, la Sala Palatului, una dintre cele mai spectaculoase productii artistice din portofoliu, Best of Los Vivancos.

Unul dintre judecatorii APELULUI in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

Unul dintre judecatorii apelului in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

11 septembrie in istorie: Ungaria deschide Cortina de Fier. Cele mai grave atentate teroriste din istoria Americii

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 11 septembrie.

inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului denunta EVACUAREA romilor din Franta

Zeid Raad Al-Hussein, inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile OmuluI, a denuntat vineri politica nationala sistematica a evacuarilor fortate a romilor in Franta, la doua saptamani dupa evacuarea contestata a unuia dintre cele mai vechi cartiere din tara.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )