Libnet.ro
UNICEF

09:45

Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa, vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa, vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Carcotasii revin in forta in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Prima TV, cu un nou sezon al Cronicii. Lor li se alatura forte proaspete, iar echipa va fi completata de Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa. Ce va face Oana in show-ul de la Prima TV, ce vedete are in vizor si cum se vor descurca acestea aflati astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Telefonul cu cea mai buna camera din lume vine din China

Cel mai nou telefon al chinezilor inovatori de la Oppo va veni pe 19 martie si va avea o camera foto de 50 de megapixeli, lucru confirmat si de ultimele imagini postate pe internet.

Noua vedeta pe Kickstarter e un mp3 player care promite cea mai buna experienta audio pentru muzica digitala

In 2001, Apple reinventa player-ul portabil prin lansarea iPod-ului. Acum, la peste zece ani distanta, astfel de dispozitive au fost inlocuite de telefoane. Totusi, surprize exista. A saptamanii si poate a lunii este proiectul player-ului Pono care in doar o zi a primit deja finantarea pe Kickstarter. Si nu vine fara lauda, promite cea mai buna experienta audio din lume.

Cea mai frumoasa platforma de blogging - Medium - ajunge si pe iPhone

Poate cea mai frumoasa platforma de blogging din lume, Medium, deschisa de unul dintre fondatorii Blogger, se muta pe mobil. Medium e o platforma care se concentreaza pe postari lungi, argumentate si pe o interactiune diferita cu cititorii.

Ministrul Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Uniunea Europeana

Romania este tara din Uniunea Europeana UE) cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare sau formare, a declarat ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent.

VIDEO Avem deja cea mai buna camera foto: cati megapixeli are ochiul uman

Camerele foto au cateva zeci de megapixeli, in cele mai bune cazuri, iar Nokia are un telefon cu 41 de megapixeli. Dar cati are ochiul uman? S-ar putea sa nu fie atat de greu de determinat.

VIDEO Cea mai buna piesa rap din ultimul sfert de secol

Piesa Thrift Shop, interpretata de Macklemore Ryan Lewis, a fost desemnata cel mai bun cantec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top realizat de editorii revistei americane Billboard.

Cea mai mare banca italiana va concedia 8.500 de angajati, dupa ce a raportat pierderi record de 14 miliarde de euro

Cea mai mare banca italiana, UniCredit SpA, va concedia, pana in 2018, aproximativ 6% din forta sa de munca, masura facand parte din planul sau strategic, dupa ce, in 2013, a inregistrat pierderi record de.

Cea mai mare parte a industriei are o tehnologie ultramoderna

Cea mai mare parte a industriei are o tehnologie ultramoderna, potrivit lui Ionel Blanculescu, consilier onorific al premierului Victor Ponta.

Exporturile si importurile germane, in cea mai mare crestere din ultimii doi ani

Exporturile si importurile germane au inregistrat, in ianuarie, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii doi ani, semn ca cea mai mare economie din Europa a inceput anul intr-o pozitie solida.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )