Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, din nou in vizorul carcotasilor. A publicat o poza prelucrata in Photoshop si a fost criticata dur

Playtech Playtech,
Oana Roman, din nou in vizorul carcotasilor. A publicat o poza prelucrata in Photoshop si a fost criticata dur

Oana Roman a devenit iarasi tinta carcotasilor, de aceasta data fiind vorba despre o postare de pe contul de Instagram al vedetei, ce a fost luata in vizor. Cei care ii urmaresc activitatea in mediul online au observat un detaliu cea mai noua fotografie pe care sotia lui Marius Elisei le-a impartasit-o. Oana Roman, din . continuă pe Playtech

Celebra actrita Jane Fonda, in varsta de 81 de ani, a fost arestata din nou la un protest

Actrita americana Jane Fonda a fost din nou arestata in timpul unui protest organizat la Washington pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Actrita, in varsta de 81 de ani, a mai fost.

Jane Fonda a fost arestata din nou, in SUA, dupa un protest neautorizat. Actrita castigatoare de Oscar, incatusata si urcata in duba de politie (VIDEO)

Actrita Jane Fonda a fost arestata din nou pe treptele Capitoliului, dupa ce a participat la un protest neautorizat, menit sa atraga atentia asupra crizei climatice cu care se confrunta omenirea. Ea mai fusese.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Regula U21 criticata din nou de Petrescu: Noi nu vrem sa evoluam

Dan Petrescu a criticat din nou regula jucatorilor sub 21 ani din Liga 1 si mai spune ca nu intelege de ce in fotbalul romanesc nu se adopta masuri de succes in fotbalul mare, cum ar fi o banca extinsa de rezerve si arbitrajul video.

POZA ZILEI. Catalin Morosanu s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis: Sa aratam din nou ca suntem o forta

Poza zilei vine de la PNL Iasi. Consilierul judetean Catalin Morosanu a publicat o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si a marturisit ca este convins, precum era si in urma cu cinci ani, ca actualul.

AUDIO Barna, in sedinta de partid: Daca intram acum la guvernare validam PNL, inseamna pentru ei raiul pe pamant Prefer sa ramana Guvernul Dancila inca trei luni decat sa se intoarca din nou PSD vioara intai

O intrare a USR la guvernare ar insemna validarea PNL si ar putea duce in situatia ca la urmatoarele alegeri social-democratii sa se intoarca pe cai mari la putere. Mai mult, USR ar plati pentru greselile unei guvernari care ar crea in societate o frustrare ca nu s-a schimbat nimic si va fi asociata vechii clase politice. Acestea au fost, pe scurt, explicatiile pe care Dan Barna le-a dat colegilor de partid pentru decizia de a nu intra la guvernare, potrivit unei inregistrari a sedintei, publicate de Rise Project. UPDATE: Ulterior publicarii de Rise Project a inregistrarii, USR a publicat si ea pe Facebook inregistrarea completa a discutiei. Explicatiile lui Barna pentru USR-isti dupa ancheta Rise Project: Cumva ne-au zis si ei la interviu ca este o ancheta pornita la pont Eu il vad intr-o logica de atac de campanie.

Brexitul ar putea fi intarziat din nou: Parlamentarii britanici au decis amanarea votului asupra acordului de divort. Premierul Boris Johnson, obligat in mod formal sa ceara o noua prelungire a termenului de iesire, la Bruxelles

Camera Comunelor a votat, sambata, un amendament, prin care amana votul asupra acordului de Brexit. Concret, deputatii din arhipelag cer ca intelegerea sa revina pe masa plenului abia in momentul in care.

CUTREMUR in showbiz! IRINA RIMES, bantuita de trecutul DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RAMAS DIN NOU iNSARCINATA

Irina Rimes a suferit cumplit din dragoste, dupa divortul de Andi Banica. LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E DEVASTAT! CANTAREATA NU MAI POATE SA Mai mult, nici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )