Libnet.ro
UNICEF

11:45

Oana Stancu, despre recordul obtinut de Romania prin intermediul Antena 3

Antena3 Antena3,
Oana Stancu, despre recordul obtinut de Romania prin intermediul Antena 3

Oana Stancu a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre recodul pe care Romania l-a atins astazi: Cel mai mare steag din lume! Cu lacrimi in ochi, jurnalista a declarat: A reusit ziua de azi sa faca. continuă pe Antena3

Oana Stancu, despre recordul obtinut de Romania prin intermediul Antena 3

Oana Stancu a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre recodul pe care Romania l-a atins astazi: Cel mai mare steag din lume! Cu lacrimi in ochi, jurnalista a declarat: A reusit ziua de azi sa faca.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS: Vreau sa multumesc Antena 3 pentru mesajul transmis astazi Romaniei

Jack Brockbank, reprezentantulGUINNESS WORLD RECORDS, a fost invitat in emisiunea Sinteza Zilei pentru a vorbi despre recordul obtinut pentru Romania de Antena 3. Vreau sa multumesc Antena 3. Nu numai.

Corneliu Dobritoiu despre recordul stabilit de Antena 3: Ceea ce ati facut vine sa le trezeasca romanilor mandria in simbolurile nationale

Fostul ministru al Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, apreciaza ca cel mai mare drapel din lume realizat de Antena 3, cu care Romania a intrat in Cartea Recordurilor, este o actiune menita sa le.

CNA: Vrem sa determinam adolescentii sa consume doar bere fara alcool prin intermediul unei campanii

In cadrul unui seminar organizat in Capitala, Laura Georgescu, presedintele CNA a declarat ca doreste sa desfasoare in luna octombrie, o campanie prin care sa determine adolescentii sa nu mai consume bere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )