Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ofensiva din Fasia Gaza, sustinuta de majoritatea israelienilor

Antena3 Antena3,
Ofensiva din Fasia Gaza, sustinuta de majoritatea israelienilor

Ofensiva in Fasia Gaza este sprijinita de majoritatea israelienilor, arata rezultatele unui sondaj de opinie publicat joi, informeaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit sondajului realizat de Universitatea Haifa,. continuă pe Antena3

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Israelul mobilizeaza forte noi la granita cu Fasia Gaza. in contextul intensificarii atacurilor in regiune, 16. 000 de rezervisti israelieni au fost mobilizati si sunt gata de lupta. Armata a emis.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Armata israeliana a mobilizat 16. 000 de rezervisti suplimentari pentru continuarea ofensivei lansate la 8 iulie in Fasia Gaza, impotriva gruparii islamiste Hamas. Numarul total al acestora a ajuns la 86.

OMS denunta atacurile asupra spitalelor din Fasia Gaza

Organizatia Mondiala a Sanatatii denunta atacurile asupra spitalelor din Fasia Gaza.

Singura centrala electrica din Fasia Gaza, avariata de un bombardament israelian

Singura centrala electrica din Fasia Gaza a incetat sa mai functioneze dupa un bombardament al armatei israeliene in cursul noptii, a anuntat marti directorul adjunct al autoritatii energetice din enclava.

Conflictul din Fasia Gaza: Singura centrala electrica s-a oprit dupa bombardamentele din timpul noptii

Singura centrala electrica din Fasia Gaza a incetat sa functioneze dupa un bombardament al armatei israeliene in timpul noptii, a anuntat marti pentru AFP directorul adjunct al autoritatii pentru Energie din enclava palestiniana.

Cinci militari israelieni, ucisi luni in confruntarile din Fasia Gaza

Cinci militari israelieni au murit, luni, in confruntarile armate din Fasia Gaza, unde armata israeliana a lansat operatiuni militare aeriene si terestre din 8 iulie, informeaza AFP, potrivit.

Conflictul din Fasia Gaza: Consiliul de Securitate al ONU cere un armistitiu imediat si neconditionat

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, reunit de urgenta pentru a discuta situatia din Fasia Gaza, a adoptat in noaptea de duminica spre luni o declaratie in unanimitate in care face apel la incetarea focului imediata si neconditionata in acest teritoriu.

UPDATE Ofensiva israeliana in Fasia Gaza: 19 palestinieni au murit si 125 au fost raniti dupa ce o scoala-adapost ONU a fost lovita de proiectile israeliene / Israelul va respecta un armistitiu umanitar de 4 ore

Cinci proiectile israeliene au lovit miercuri o scoala organizata de ONU intr-o tabara de refugiati din Fasia Gaza, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranind alte 125 de persoane care se adapostisera in cladiri, a declarat un oficial ONU, potrivit Reuters. Ora 18:11 7 palestinieni ucisi intr-un raid aerian in apropiere de Khan Younes.

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in confruntarile din Fasia Gaza

Cel putin 67 de persoane au fost ucise miercuri in Fasia Gaza, unde armata israeliana a intensificat ofensiva impotriva organizatiei islamiste Hamas, bilantul total al conflictului ajungand la 1. 296 de .

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in confruntarile din Fasia Gaza

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in Fasia Gaza, unde armata israeliana a intensificat ofensiva impotriva organizatiei islamiste Hamas. AFP scrie ca bilantul conflictului a ajuns la 1. 296 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )