Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ofensiva jihadistilor din Statul Islamic in Siria, franata de o boala silentioasa

Adevărul Adevărul,
Ofensiva jihadistilor din Statul Islamic in Siria, franata de o boala silentioasa

Militantii din statul Islamic Irak si Siria ISIS) s-au infectat cu o boala care poate deveni fatala daca nu este tratata, scrie Al Arabiya. Maladia, cunoscut sub numele stiintific de Leishmaniasis, se raspandeste rapid din cauza conditiilor precare de igiena si afecteaza capacitatea de lupta a jihadistilor din SI. continuă pe Adevărul

Siria: Circa 2.000 de persoane, evacuate din tabara palestiniana de la Yarmouk, din cauza avansului jihadistilor din Statul Islamic

Circa 2. 000 de persoane au fost evacuate din tabara palestiniana de la Yarmouk, din sudul Damascului, din cauza avansul jihadistilor gruparii Statul Islamic, a anuntat duminica un responsabil din capitala siriana.

Statul Islamic, la portile lui Bashar al-Assad

Aproximativ 18. 000 de civili palestinieni si sirieni, inclusiv 3. 500 de copii, sunt incercuiti de Statul Islamic in tabara de refugiati Yarmouk. Aceasta tabara se afla la scurta distanta de capitala siriana Damasc, plasand astfel Statul Islamic chiar la portile lui Bashar al-Assad.

Un orasel din Norvegia hraneste Statul Islamic cu jihadisti

In timp ce Europa incearca sa opreasca calatoriile tinerilor musulmani spre Siria care vor sa se alature Statului Islamic, politicienii si invatatii dau vina pe influenta internetului, pe discriminare si somaj. insa, ce i-a facut pe multi tineri din Lisleby, un district al orasului Fredrikstad din Norvegia, de doar 6. 000 de locuitori, sa se duca in Siria, multi dintre ei nefacand parte din comunitatea musulmana?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )